Bitcoin Fiyatında Sert Düşüş, Peki Ne Kadar Düşecek? Güncel Bitcoin Fiyatları

11 bin dolar seviyelerinde seyreden Bitcoin 24 saat içerisinde şok bir düşüşle 2 bin dolar değer kaybetti.

Bitcoin Fiyatında Sert Düşüş, Peki Ne Kadar Düşecek? Güncel Bitcoin Fiyatları
Yayın Tarihi: 9.12.2017 23:29:00

Kısa zamanda hızla değer kazanan ve gözde yatırım araçlarından birisi haline gelen Bitcoin'de yükseliş ve düşüş dalgaları yüksekliğini arttırıyor.

Birçok yatırımcının henüz tam olarak ne olduğunu bile bilmediği hatta bazılarının bilmeden sadece aşırı kazandırıyor diye paralarını yatırdıkları Bitcoin son zamanlarda ani yükselişleriyle gündemdeydi.

Kısa sürede 7 bin dolarlardan 11 bin dolar seviyelerini geçen Bitcoin 24 saat içerisinde çok ani bir düşüşle 9.146 dolar seviyelerine geriledi.

Dünyanın en popüler dijital parası olma ünvanını koruyan Bitcoin için Nobel ödülü sahibi Joseph Stiglitz'in de aralarında bulunduğu bazı gözlemciler; fiyatların balon olduğunu ve yakın zamanda sert düşüşler gelebileceğini belirttiler.

ÇİN'DEN GELEN DARBEYİ ATLATTI AMA...


Çin'in yaptığı büyük darbe sonrasında Bitcoin yoluna devam ediyor gibi gözükse de asıl darbenin Bitcoin Cash'den geleceği dile getiriliyor. Uzmanlar Bitcoin'de yaşanan bu düşüşün Bitcoin Cash'in yükselen trendine bağlıyor. Bitcoin'in bu sert düşüşünün tam aksi olarak Bitcoin Cash değerine değer katıyor.

BITCOIN vs BITCOIN CASH: BÜYÜK DÖVÜŞ BAŞLIYOR



Yaklaşık olarak 4 kat civarında yükselen Bitcoin Cash 1400 dolar seviyelerine kadar çıktı. Bitcoin'in de sert düşüşü Bitcoin Cash'in yükselişini fazlasıyla tetikledi. Çin'in darbe girişimine karşı bile direnen ve ayakta kalan Bitcoin'i, Bitcoin Cash karşısında zorlu günlerin beklediği kesin.

BITCOIN NE KADAR DÜŞECEK?

Uzmanlar şuan böyle bir öngörünün doğru olmayacağı kanaatinde. Dijital para uzmanlarından alınan görüş ve beyanlara göre Bitcoin ve Bitcoin Cash için kısa süreli dalgalanmalar devam edecek. Bu dalgalanmalar sonunda her ikiside gerçek değerini bulacak. Bazı uzmanlar Bitcoin gibi dijital para araçlarının bir yatırım aracı olduğunu, yatırımda kar etmek olduğu gibi kaybetmenin de çok doğal olacağını, kişilerin yatırımları yaparken bunları göze alması gerektiğini belirtti.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR