Bizim Hikaye 10 Ocak var mı yok mu? Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı

FOX TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye son olarak 53. bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Bizim Hikaye sezon arası verdi. Peki Bizim Hikaye 10 Ocak var mı yok mu? Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye 54. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Bizim Hikaye 10 Ocak var mı yok mu? Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yayın Tarihi: 10.01.2019 16:05:00

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye son olarak 53. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça heyecanlı geçen 53. bölümün ardından Bizim Hikaye sezon arası verdi ve geçtiğimiz hafta da ekranlara gelmedi. Peki Bizim Hikaye 10 Ocak var mı yok mu? Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye 54. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Tülay'la Tufan'ın Almanya'ya gittiği Bizim Hikaye 53. bölüm izleyenleri bir hayli üzdü. Fakat Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Peki Bizim Hikaye 10 Ocak var mı yok mu? Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye 54. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye'yi de etkiledi. Peki Bizim Hikaye 10 Ocak var mı yok mu? Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye 54. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ne yazık ki Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bizim Hikaye 10 Ocak Perşembe akşamı yani bu akşam Fox TV ekranlarında olmayacak. Peki Bizim Hikaye 54. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Henüz bununla ilgili net bir bilgi gelmedi. Dolayısıyla Bizim Hikaye 54. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Bizim Hikaye 10 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR