Bizim Hikaye 51. bölüm fragmanı! Herkes şokta Filiz ölecek mi?

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin 51. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Filiz'in yığılıp kaldığını gören izleyiciler ise çok korktu. Peki Filiz'e ne oldu? İşte detaylar...

Bizim Hikaye 51. bölüm fragmanı! Herkes şokta Filiz ölecek mi?
Yayın Tarihi: 11.12.2018 10:29:00

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye'nin 51. bölüm fragmanı izleyenleri çok korkuttu.

Geçtiğimiz hafta Barış'la Filiz'i ayırmak için plan yapan Nihal, Filiz hakkında delil toplamaya başladı. Nihal'in tek amacı ise Filiz'i hapse attırıp Barış'la aralarına kara kedi sokmaktı...

Selim'le de iş birliği yapan Nihal 50. bölümün sonunda, Filiz'i 20 yıl içerde tutabilecek kadar kanıt topladığını söylemişti. Hal böyle olunca da herkes Bizim Hikaye'nin 51. bölüm fragmanını beklemeye başladı. 



Nihayet 51. bölüm fragmanı yayınlandı. 51. bölüm fragmanında işler daha da karışmıştı. Fiko'nun ablasına gelip "Ben katil oldum abla" demesiyle şok olan izleyiciler, Filiz Kiraz'la tartışırken düşüp bayılınca bir hayli korktu. 


Bizim Hikaye'nin 51. bölüm fragmanında apar topar hastaneye götürülen Filiz'den ise henüz bir haber yok. 51. bölüm fragmanında da Barış'ı da Elibollar'ı  da perişan gören izleyenlerin aklına ise "Filiz ölecek mi?" sorusu geldi.

Neler olacağını, Filiz'e ne olduğunu Bizim Hikaye'nin 51. bölümünde hep birlikte izleyip göreceğiz....

Bizim Hikaye 51. bölümüyle 13 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00'de Fox TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

İşte 51. bölüm fragmanı:


 

Peki 50. ve son bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar:

Filiz daha Savaş’ın ona çıkışının şokunu atlatamadan Hikmet’in peşine koşar. Elibollar bu kez de Çiçek’in eski kocasının yarattığı dehşetle başa çıkmak zorundadır ancak Çiçek’in eski kocasıyla ilgili başka planları vardır. Filiz tüm bunlarla mücadele ederken bir yandan da atölyelerini batmaktan kurtarmaya çalışmaktadır. Barış’ın ise Nihal’den kurtulmak için çok daha kestirme bir yolu vardır.

Barış’ın Nihal’den kurtulma planı Filiz ve ailesinin başını belaya sokmakta gecikmez. Nihal her hareketiyle onları bu kadar kolay rahat bırakmayacağını göstermektedir. Bu durum Filiz’in ailesinde de Barış’a karşı çatlaklar oluşmasına neden olur. Bu sırada Filiz’lere gelen bir iş teklifi sonunda rahat bir nefes almalarına neden olsa da bunun başlarına açacağı büyük beladan henüz haberleri yoktur.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR