Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı izle! Barfi bir türlü huzura eremiyor

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin 54. bölüm fragmanı yayınlandı. 3 haftadır ekranlara gelmeyen Bizim Hikaye dizisi 24 Ocak Perşembe akşamı ekranlarda olacak. İşte detaylar...

Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı izle! Barfi bir türlü huzura eremiyor
Yayın Tarihi: 23.01.2019 17:06:00

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye'nin 54. bölüm fragmanı yayınlandı. 

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye son olarak 53. bölümüyle ekranlara geldi ve 3 haftadır ekranlara gelmiyordu. Ancak Bizim Hikaye dizisinin sezon arası nihayet bitti. Hal böyle olunca Bizim Hikaye dizisinin fragmanı da yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde de Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanında Barış'ın hiç bilmediği kız kardeşi Merve ortaya çıktı. Diziye yeni bir oyuncunun gelmesine çok şaşıran izleyiciler ise Barfi'nin başına yeni bir bela gelmesinden de pek hoşnut olmadılar...

Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanında bugüne kadar varlığından haberdar olmadığımız Barış’ın kardeşi Merve ortaya çıktı. Böylece Bizim Hikaye 54. fragmanında Barfi'nin nurtopu gibi bir Merve'si oldu.




Bu arada Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanında ilk kez gördüğümüz Merve karakterine genç oyuncu Nur Berfin Çiroğlu hayat verecek.

Öte yandan Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanında Barış'ın öldüğüne inanmayan Nihal, Elibol ailesinin evine baskın yapıyor.

Bizim Hikaye 54. bölümüyle 24 Ocak Perşembe akşamı Fox TV ekranlarında olacak!

Videodan Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz...

Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR