Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye 3 Ocak var mı yok mu

FOX TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye geçtiğimiz hafta 53. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye 3 Ocak var mı yok mu? Bizim Hikaye 54. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye 3 Ocak var mı yok mu
Yayın Tarihi: 3.01.2019 11:23:00

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye geçtiğimiz hafta 53. bölümüyle ekranlara geldi. Filiz'in işe başlaması, Tülay ve Tufan'ın Almanya'ya gitmesiyle biten 53. bölüm ardından Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 

Aynı zamanda 53. bölümün ardından Bizim Hikaye  yeni yıl nedeniyle 3 haftalık sezon arası verdi. Peki Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye 3 Ocak var mı yok mu? Bizim Hikaye 54. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Tülay'la Tufan'ın Almanya'ya gittiği Bizim Hikaye 53. bölüm izleyenleri bir hayli üzdü. Peki Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye 3 Ocak var mı yok mu? Bizim Hikaye 54. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası Bizim Hikaye dizisini de etkiledi. Peki Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye 3 Ocak var mı yok mu? Bizim Hikaye 54. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ne yazık ki henüz Bizim Hikaye 54. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Haliyle Bizim Hikaye 3 Ocak akşamı FOX TV ekranlarında olmayacak. Peki Bizim Hikaye 54. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Henüz bununla ilgili net bir bilgi gelmedi. Dolayısıyla Bizim Hikaye 54. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Bizim Hikaye 3 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR