Bizim Hikaye 58. bölüm fragmanı izle! BarFi'ye bebek geliyor Filiz hamile

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin 58. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta hafızasını kaybeden Filiz'le kahkahalara boğulan izleyiciler, bu hafta da hamilelik haberiyle mest olacak. İşte detaylar...

Bizim Hikaye 58. bölüm fragmanı izle! BarFi'ye bebek geliyor Filiz hamile
Yayın Tarihi: 17.02.2019 21:09:00

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye'nin 58. bölüm fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye dizisinin 58. yeni bölümünde neler yaşanacağını herkes çok merak ediyor. Dizinin yeni bölümünden detaylar gelmeye devam ediyor. Bizim Hikaye 58. bölüm fragmanında ise oldukça mutlu bir haber Bizim Hikaye izleyicilerini adeta mest edecek.

Geçtiğimiz hafta Filiz'in hafıza kaybıyla eğlenceli anlar yaşayan Bizim Hikaye izleyicileri, bu hafta sevinçten havaya uçacak.

Bizim Hikaye 58. bölüm fragmanında çocukların fenalaşmasıyla hastaneye taşınan Barış ve Filiz, minibollar için bir hayli endişelendi.



Çocukların ağır metal zehirlenmesi yaşadığını duyan Barış ve Filiz, Bizim Hikaye 58. bölüm fragmanında bunun nasıl olduğunu çok merak ettiler.

Minibolların kullandıkları sivilce kremi yüzünden bu hale geldiği Bizim Hikaye 58. bölüm fragmanında ortaya çıkınca herkes rahat bir nefes aldı. 

Ancak Bizim Hikaye 58. bölüm fragmanında tam da o anda Filiz'in tuvalete koşunca, herkes onun da zehirlendiğini düşündü.

Filiz'e de tahlil yapan doktor, Bizim Hikaye 58. bölüm fragmanında Barış ve Filiz'e güzel haberi verdi. Bizim Hikaye 58. bölüm fragmanında Filiz hamile olduğunu öğrendi. BarFi'ye bebek geliyor.


Bu haberle havalara uçan izleyiciler ise bebek haberine en az BarFi kadar sevindi. 

Bizim Hikaye 58. bölümüyle 21 Şubat Perşembe akşamı Fox TV ekranlarında olacak.

Videodan Bizim Hikaye 58. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Bizim Hikaye 58. bölüm fragmanı:



Bizim Hikaye 57. bölümde neler yaşandı?

Filiz ailesiyle uğraşmaktan bu kez o kadar da çabuk vazgeçmeyecektir. Onun yaptıkları herkesin kendisiyle yüzleşmesine neden olur. Bu sırada ailenin geçimini sağlamak için acil bir çözüm bulması gerekmektedir.  Çözüm Tufan’dan gelir. Elibol’lar birlik olup mahallede yıllardır boş duran bir lokantayı işletmeye karar veriler ancak lokantanın sahibi olan Necibe'yi buna ikna etmek hiç de kolay olmayacaktır.

Necibe’nin ikna edilmesi için Fikri’nin seçilmesi ise ailenin başına yeni sorunlar açmakta gecikmez. Filiz’ler bir yandan lokantayla uğraşırken, Kiraz’la Fiko’nun krem satma işi giderek sarpa sarmaya başlar. Barış ise Nihal’den kurtulmak için harekete geçer.

Tüm bunların yanı sıra Filiz, Barış, Deniz ve Cemil sevgililer günü için çeşitli sürprizler hazırlamaktadır ancak hepsinin birbirlerinden habersiz yaptıkları planlar bir araya gelince ortalık birbirine girmekte gecikmez. Buna Necibe ve Fikri’nin de dahil olmasıyla ortalık karışırken Fiko, Kiraz ve İsmo’nun başına gelen felaket herkesi dehşete düşürecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR