Bizim Hikaye Barış gerçekten öldü mü? Burak Deniz diziden ayrılıyor mu

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin 53. bölüm fragmanı yayınlandı. 53. bölümde kaza yapan Barış'ın cenaze töreni var. Peki Bizim Hikaye Barış gerçekten öldü mü? Burak Deniz diziden ayrılıyor mu? İşte bu soruların cevabı...

Bizim Hikaye Barış gerçekten öldü mü? Burak Deniz diziden ayrılıyor mu
Yayın Tarihi: 26.12.2018 14:05:00

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye'nin 53. bölüm fragmanı yayınlandı. Fakat Bizim Hikaye'nin 53. bölümünde kaza yapan Barış'ın cenaze töreni var. Peki Bizim Hikaye Barış gerçekten öldü mü? Burak Deniz diziden ayrılıyor mu? İşte tüm detaylar...



Fox TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin yarın akşam ekranlara gelecek 53. bölümünde Barış'ın canzesi var. Fakat izleyenler Bizim Hikaye Barış'ın öleceğini asla düşünmüyordu. Hal böyle olunca Bizim Hikaye 53. bölüm fragmanındaki cenaze herkesi korkuttu. Peki Bizim Hikaye Barış gerçekten öldü mü? 

Bizim Hikaye 53. bölüm fragmanında gelen Barış'ın ölüm haberi akabinde cenaze görüntüleri izleyenlerin aklına kötü şeyler getirdi. İzleyiciler yana yakıla Bizim Hikaye Barış'a hayat veren Burak Deniz'in diziden ayırılıp ayrılmayacağını öğrenmeye çalışıyor. Peki Bizim Hikaye Barış gerçekten öldü mü? Burak Deniz diziden ayrılıyor mu?




Bizim Hikaye Barış'ın akıbeti için henüz ne oyunculardan ne yapım şirketinden bir açıklama gelmedi. Fakat Bizim Hikaye Barış'ın ölüp ölmediğini yada Burak Deniz diziden ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili bir haber geldiğinde buradan ulaşabilirsiniz.

İşte Bizim Hikaye 53. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR