Bizim Hikaye dizisinde Filiz'in başı beladan kurtulmuyor bakın neden?

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin 50. bölüm 2. fragmanı izleyenleri strese soktu. Nihal'in Filiz'e kurduğu tuzak herkesi şimdiden gerdi.

Bizim Hikaye dizisinde Filiz'in başı beladan kurtulmuyor bakın neden?
Yayın Tarihi: 5.12.2018 13:54:00

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye'de sular bir türlü durulmuyor. Bir sürü badire atlatan BarFi aşkı bu kez de Nihal engeline takılıyor.

Geçtiğimiz hafta hala Filiz'i sevdiğini ve Nihal'e boşanmak istediğini söyleyen Barış'a Nihal büyük tepki göstermiş ve onu Filiz'i yeniden hapse attırmak konusunda tehdit etmişti.

Buna inanmayan Barış ise burnunun dikine gitti ve soluğu Filiz'i hiç düşünmeden onun yanında aldı. İkili tam öpüşürlerken de Nihal'e yakalandılar.



Bu hazmedemeyen Nihal ise dediğini yaptı. 50. bölüm 2. fragmanında nitelikli dolandırıcılık iddasıyla Filiz'i suçlayan Nihal, onun 20 yıla kadar ceza almasını sağlamak için canla başla uğraşıyor hem de bu kez yanında Selim de var.

Öte yandan ablasına çok kızan Hikmet ise, tüm bunların Barış yüzünden olduğunu, Barış'la birlikte belanın da geldiğini Filiz'e ağır bir şekilde söylüyor.


Aşktan başı dönen Filiz ne düşünür kardeşine katılır mı henüz bilemiyoruz ama izleyenler artık Filiz'e üzülüyor.

Onun bu aşk yüzünden sürekli mutsuz olduğunu ve başına gelenlere katlanmak için türlü şeyler yaşadığını sosyal medyadan dile getiren izleyiciler bu işi Barış'ın temizlemesini istiyor.

Barış'ın göbek adının bela olduğunu söyleyen izleyiciler de bu aşkın düzgün bir şekilde ilerleyeceğine olan inancını sırf Barış ve etrafındaki insanlar yüzünden kaybetmiş durumda...

Neler olacağını, Filiz'in ceza alıp almayacağını Perşembe akşamı ekranlara gelecek 50. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz....

İşte 50. bölüm 2. fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR