Bizim Hikaye izleyicileri ikiye bölündü Nihal haklı mı haksız mı

Fox TV'nin sevilen dizisi Bizim Hikaye dün akşam 48. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide arası düzelen Barfi'nin önündeki tek engel Nihal...

Bizim Hikaye izleyicileri ikiye bölündü Nihal haklı mı haksız mı
Yayın Tarihi: 23.11.2018 15:44:00

Fox TV'de iki sezondur ekranlara gelen Bizim Hikaye çok seviliyor. Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı dizide bu sezon işler daha da karıştı.

Çünkü 1. sezonun sonunda hapse giren Filiz, çıktığında Barış sırra kadem basmıştı. Her yerde onu arayan Filiz, Barış'ın evlendiğini ve bir çocuğu olduğunu duyunca şok olmuştu.

Bunu kendine yediremeyen Filiz, Barış'ın da umursamaz tavırlarıyla kendini iyice Barış'tan soğuttu. 

Fakat işin aslı dünkü bölümde ortaya çıktı. Çünkü geçtiğimiz haftalarda hala Filiz'i çok sevdiğini söyleyen Barış Nihal'le neden evlendiğini bir türlü söylemiyordu.

Oğlunun hastalığını atlatmasıyla ve Filiz'in ona verdiği destekle kararını veren Barış, Filiz'e gidip her şeyi anlattı.




Nihal'in onunla ilgili bir kanıt bulduğunu söyleyen Barış, Nihal'le onu hapisten çıkarttığı için evlendiğini nihayet itiraf etti. Duydukları karşısında şok olan Filiz ise çok rahatladı ve kendini Barış'a bıraktı.

Öte yandan her fırsatta Barış'ı Filiz konusunda uyaran Nihal ise yeri geldiğinde Filiz'i de uyarmıştı. Fakat dünkü bölümde oğlunu da Elibol ailesiyle tanıştıran Barış'a çok kızan Nihal ona Filiz'i geri içeri attırabileceği konusunda gözdağı verdi.

Yaşanan bu anlarda sonra Bizim Hikaye izleyicileri ikiye ayrıldı. Bazıları Barfi aşkına tam destek verip, Nihal'in fırsatçı olduğunu düşünürken; bazıları da Barış'ın Filiz için Nihal'i kullandığını ve Nihal'in böyle davranmakta haklı olduğunu düşünüyor.

Nihal'in haklı ya da haksız olduğu konusunu bilemiyoruz ama Barfi'nin bundan sonra nasıl hareket edeceğini heyecanla bekliyoruz.

Bizim Hikaye yeni bölümleriyle Perşembe akşamı saat 20:00'de Fox TV'de!

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR