Bizim Hikaye izleyicileri rest çekti Barış'la Filiz barışmazsa biz de yokuz

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye dün akşam 46. bölümüyle ekranlara geldi. Barış'la Filiz'in farklı insanlarla devam etme kararı ise izleyenleri çileden çıkarttı.

Bizim Hikaye izleyicileri rest çekti Barış'la Filiz barışmazsa biz de yokuz
Yayın Tarihi: 9.11.2018 12:38:00

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye'de bu sezon dengeler bir hayli değişmişti. Hapishaneden çıkan Filiz, Barış'ın ortadan kaybolduğunu öğrenince onu arayıp bulmuş ve çok şaşırmıştı.

Çünkü Barış, eski karısına geri dönmüştü bir de oğlu vardı. Filiz de hayatına devam etme kararı almış ve Barış'tan uzak duruyordu.

Fakat değişen dengelerle yeniden karşı karşıya gelen Barış ve Filiz, duygularına engel olamamış ve öpüşmüşlerdi. Bu sahneyle mest olan izleyenler ise namıdiğer BarFi aşkının küllerinden doğacağını düşünmeye başlamıştı. Ama istenilen olmadı çünkü Nihal işlerin kötüye gittiğini fark edince oğlunun hastalığını kullanarak Filiz'le konuştu.




Vicdanının sesini dinleyen Filiz ise Barış'la yollarının ayrıldığını söylemiş ve izleyenleri yıkmıştı. Daha bunu hazmedemeyen izleyiciler ise dünkü bölümle şok oldu. Çünkü Filiz, Selim'e evet dedi, Nihal de Barış'a yaklaştı.



Ancak bölümün sonunda Barış'tan Filiz'e şaşırtıcı bir aşk itirafı geldi. Çünkü kimse böyle bir atak beklemiyordu. Henüz Filiz'in ne diyeceğini bilemiyoruz ama izleyenler kalemi kırdı.

Bu sahnelerle gözü dönen izleyiciler resti çekti. Diziyi Barış'la Filiz için izlediklerini söyleyen izleyenler, bunu kabul edemeyeceklerini eğer Barış'la Filiz barışmazsa diziyi izlemeyi bırakacaklarını sosyal medyadan dile getirdiler.

Barış'la Filiz aşkının nasıl devam edeceğini ilerleyen bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR