Bizim Hikaye'de Barış'la Filiz evlendi ama her şey tepetaklak oldu! "Zaten Barfi mutlu olsa şaşardık"

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye 52. bölümüyle ekranlara geldi. Dünkü bölümde o kadar çok şey yaşandı ki izleyiciler şaştı kaldı. Peki neler oldu? İşte detaylar...

Bizim Hikaye'de Barış'la Filiz evlendi ama her şey tepetaklak oldu! "Zaten Barfi mutlu olsa şaşardık"
Yayın Tarihi: 21.12.2018 16:34:00

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye dün akşam 52. bölümüyle ekranlara geldi. Bizim Hikaye'nin 52. bölümünde öyle şeyler yaşandı ki izleyen herkes çok şaşırdı.

Filiz'in hastalığıyla oldukça gerilen Barış ve Filiz bu kötü olayı bir şekilde atlattı. Oldukça büyük badireler atlatan Barfi çifti, Bizim Hikaye'nin 52. bölümünde herkese oldukça büyük bir sürpriz yaptı.

Bizim Hikaye 52. bölümde Nihal’in tüm engellemelerine karşın artık birlikte olmak ve evlenmek için daha fazla beklemek istemeyen Barfi çifti, ömür boyu birbirlerine evet demeyi seçtiler.

Bizim Hikaye 52. bölümde sade bir nikah töreniyle evlenen Barfi, mutluluklarıyla izleyen herkesi mest etti.




Fakat bölüm sonunda öyle bir olay oldu ki herkes ne olduğunu şaşırdı. Bizim Hikaye 52. bölümde Nihal'e yetişmeye çalışan Barış feci bir kaza yaptı.

Hemen olay yerine giden Nihal'e ise polis memurları eşinin öldüğünü söyledi. Henüz ne olduğunu bilmeyen izleyiciler ise Bizim Hikaye 52. bölümde yaşanan bu sahneye tepki gösterdi.

Tam Barfi'nin evlenmesiyle mutluluk sarhoşu olan izleyiciler bu kazayla büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 

"Zaten Barfi mutlu olsa şaşardık" diye yorumlar yapan izleyiciler Bizim Hikaye 52. bölümdeki bu kazanın Nihal'den kurtulmak için düşünülen ama sonu kötü biten bir plan olduğunu düşünüyor.

Neler olacağını Barış'ın ölüp ölmeyeceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR