Bizim Hikaye'de Selim out Barış in! Filiz için yeni dönem mi başlıyor

FOX TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin 48. bölüm fragmanı herkesi şaşırttı. Barış'ı yeniden Elibol ailesinin evinde gören izleyiciler adeta mest oldu.

Bizim Hikaye'de Selim out Barış in! Filiz için yeni dönem mi başlıyor
Yayın Tarihi: 19.11.2018 16:18:00

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye'de geçtiğimiz haftalarda Barış ve Filiz için yeni bir dönem başlamıştı. Çünkü Filiz Barış'ı hayatından tamamen çıkartmış ve Selim'le yeni bir ilişkiye başlamıştı.

Filiz'i çok seven Barış ise bunu duyup, Filiz'i kazanmak için yeni bir savaşa başladı.

48. bölüm fragmanında da Selim'in açığını yakalayan Barış, bunu Filiz'in yanında söyleyince Filiz Selim'e çok kızdı. Selim'e çekip gitmesini söyleyen Filiz'in bu tavrı, akıllara ikili arasındaki iplerin kopacağı ihtimalini getirdi. Bu da tabii ki Barış'a yaradı.

Yani tabiri caizse Filiz için Selim out Barış in oldu!




Hal böyle olunca da izleyicilerde namıdiğer Barfi için çok heyecanlandı. Çünkü bu Barış ve Filiz'in yeniden bir araya gelmesi için büyük bir fırsattı.

Fragmanın devamında da aylar sonra Elibol ailesinin evine giden Barış'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Önceki ziyaretlerinden tek farkı da bu defa yanında oğlu olmasıydı. 

Hep birlikte eğlenen ailede Barış ve Filiz'in yakın tavırları da izleyenleri çok memnun etti. İster istemez fragmanı izleyen herkesin aklına da "Barfi yeniden birlikte mi olacak?" sorusu geldi.

Bu konuyla ilgili çok heyecanlanan izleyiciler ise Perşembe akşamki 48. bölümü iple çekiyor.

Neler olacağını, Barış'la Filiz'in neler yaşayacağını yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR