Bizim Hikaye'de yaprak dökümü devam ediyor! Bu kez de Murat Danacı diziden ayrıldı

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye son olarak 53. bölümüyle ekranlara gelmiş ve sezon arası vermişti. Fakat dizinin 53. bölümde ayrılıklar yaşanınca izleyiciler de şaşırmıştı. Ancak Bizim Hikaye'den bir ayrılık haberi daha geldi. Murat Danacı da diziden ayrıldı. İşte ayrılığın perde arkası

Bizim Hikaye'de yaprak dökümü devam ediyor! Bu kez de Murat Danacı diziden ayrıldı
Yayın Tarihi: 16.01.2019 10:15:00

Fox TV'nin sevilen dizisi Bizim Hikaye'de yaprak dökümü devam ediyor. Son olarak Nesrin Cavadzade'nin ayrıldığı Bizim Hikaye dizisine bu kez de Avukat Selim karakterine hayat veren Murat Danacı ayrıldı.

Ocak başında reklamların azlığı nedeniyle yeni bölümleri bir süredir yayınlanmayan ve önümüzdeki hafta ekrana yeni bölümüyle dönmesi beklenen Bizim Hikaye dizisinde Avukat Selim rolünde izlediğimiz Murat Danacı diziye veda etti.




Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye'de ayrılıklar bitmiyor. Beni Affet dizisinin Cüneyt’i Murat Danacı’nın Bizim Hikaye dizisinde ömrü kısa sürdü.

Beni Affet dizisinde 4 sezon boyunca canlandırdığı Cünyet karakteriyle akıllara yazılan Murat Danacı, bir süredir Bizim Hikaye dizisinde avukat Selim karakterine hayat vermekteydi.

Bizim Hikaye fanları bu ayrılığı nasıl karşılayacak merakla bekleniyor...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR