Bizim Hikaye'deki o sahne izleyenleri kırdı geçirdi!

FOX TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye dün akşam 43. bölümüyle ekranlara geldi. Filiz ve Hikmet arasındaki diyalog ise izleyenleri kırdı geçirdi.

Bizim Hikaye'deki o sahne izleyenleri kırdı geçirdi!
Yayın Tarihi: 19.10.2018 14:10:00

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı dizinin dünkü bölümünde eğlenceli anlar yaşandı. Hikmet'in kendinden gizli evlendiğini öğrenen Filiz adeta çıldırdı. 

Filiz, herkesin evde olduğu akşam Hikmet’e, bu evliliği sorarken sinirlerine hakim olmaya çalışıyordu. Duruma esprili tavırlar da ekleyen Hazal Kaya, o kadar güzel oynadı ki ekran başındaki izleyiciler de kahkahalara boğuldu.



Filiz, “Sen bizim hiçbirimizi nikahına çağırmamışsın ablacım. Valla aşırı şekilde kırıldım, üzüldüm yani!” sözleriyle Hikmet’i köşeye sıkıştıran Filiz, içten içe sinir krizi geçiriyordu. Hikmet’in çekinerek verdiği cevaplar ve Filiz’in “Ne zaman söyleyecektin, çoluk çocuğa karışınca mı?” esprisi üzerine durum daha da kötüye gitti. 


Hikmet, “Sen onu da mı biliyorsun” deyip Filiz’e hala olacağını söyleyince, olanlar oldu. Artık kendine hakim olamayan Filiz terliğini eline alıp Hikmet'i kovalamaya başladı. İzleyenleri çok eğlendiren bu sahneler ise sosyal medyada çok konuşuldu.

İzleyiciler bu komik sahne için; "Evlendiğine olan sinirini tutup devamında hala oluyorsun lafından sonra delirmesi!", "Ay ne güldüm!", "Çok iyilerdi!", "Karnıma ağrılar girdi desem!" gibi yorumlar yaptılar.

Bu evliliğin Elibol ailesinin başına nasıl dertler açacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR