Bizim Hikaye'nin 51. bölümüne tepki yağdı! Dizinin gidişatı kötü

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye dün akşam 51. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat Nihal'in her bölümde bir şantajla bir tehditle Barış'ın karşısına çıkmasından herkese gına geldi. Hal böyle olunca da diziye tepki yağdı. İşte o yorumlar...

Bizim Hikaye'nin 51. bölümüne tepki yağdı! Dizinin gidişatı kötü
Yayın Tarihi: 14.12.2018 15:57:00

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye dün akşam 51. bölümüyle ekranlara geldi.

Barış'ın Filiz'e geri dönmesiyle çılgına dönen Nihal'in haftalardır Barış'ı Filiz konusunda tehdit etmesi izleyenleri çileden çıkarttı.

Geçen hafta Barış’ın oğlunu kaçırdıktan sonra boşanma belgelerini imzalamaya ikna ettiği Nihal, Filiz’le ilgili tuzaklarını kurmaya 51. bölümde de devam etti.

Ani bir şekilde burnundan kan gelip bayılan ve hastaneye kaldırılan Filiz, herkesi telaşlandırırken hastanede Minibollar ablalarına yaptıkları her şey için Filiz'den özür dilediler.

Ailenin yeniden kaynaştığı bu mutlu anlarda Barış da Filiz’e evlenme teklif etti.

Barfi'nin nihayet eskisi gibi olmasına çok sevinen izleyiciler hevesi kursağında kaldı çünkü Nihal asla durmuyordu.

Filiz’in güvenini sağlayan bir kişi aracılığıyla ona sürekli çeşitli belgeler imzalatan Nihal, Selim’in itirazlarına rağmen, onu 20 yıl boyunca içerde tutacak ve nitelikli dolandırıcılık yaptığına ikna edecek sahte deliller oluşturdu.




Hastanede Nihal ile karşılaşan Barış, onun kurduğu tuzaktan habersiz konuşma teklifini kabul etti.

Nihal, masaya iki zarf koyarak 3. kez evlenmeyi teklif etti ve Barış’a zarflardan birinde oğlu, kendisi ve onun için Amerika’ya gidiş bileti olduğunu, diğerinde de Filiz’i 20 yıl içeride tutacak belgeler olduğunu söyledi.

Barış, Nihal’i tersleyip zarfları fırlattı ve ona inanmadı. Ancak Nihal, zarfın içindekileri incelemesi için ona bıraktı ve gitti.

Bu sahneleri gören izleyiciler ise sosyal medyadan adeta ateş püskürdü. Artık Nihal’in iyice sıkıcı olmaya başladığı, diziden gitmesini istediklerini, Barış’ın yine Filiz’i terketmesi ve böyle bir sebeple bırakması ihtimali herkesi çıldırttı.

Dizinin sürekli aynı kısır döngüde devam etmesine de çok kızan izleyiciler Bizim Hikaye'nin gidişatının iyi olmadığını düşünüyor.

Neler olacağını, Barış'ın ne yapacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR