Bizim Hikaye'ye yeni bir karakter geliyor! Hem de Barış'la Filiz'in baş belası olmaya

Fox Tv’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye ekranlara geri dönüyor. 54. bölümüyle 24 Ocak Perşembe akşamı ekranlara dönmeye hazırlanan Bizim Hikaye'ye yeni bir oyuncu daha katıldı. Peki bu isim kim? İşte detaylar...

Bizim Hikaye'ye yeni bir karakter geliyor! Hem de Barış'la Filiz'in baş belası olmaya
Yayın Tarihi: 21.01.2019 14:23:00

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye'nin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Peki bu isim kim?

Son olarak yılbaşından önceki hafta ekranlara gelen Bizim Hikaye sezon arası vermişti. 3 haftadır ekranlara gelmeyen Bizim Hikaye dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Peki bu isim kim?

Bizim Hikaye'nin 53. bölümünde Filiz ve Barış kapıyı açtıklarında şaşkınlıkla kalakalmışlardı. Gelen kişinin Nihal olduğu sanılıyordu ama bambaşka bir kişi çıktı.



Bugüne kadar varlığından haberdar olmadığımız Barış’ın kardeşi Merve ortaya çıktı. Böylece Bizim Hikaye'nin nurtopu gibi bir Merve'si oldu.


Bizim Hikaye'nin yeni karakteri Merve'ye hayat verecek olan isim de herkesi bir hayli şaşırttı. Peki bu isim kim?

Aslında Bizim Hikaye'nin yeni karakteri Merve'ye, son olarak Bir Litre Gözyaşı dizisinin Hande’si Nur Berfin Çiroğlu hayat verecek.

Böylece Nur Berfin Çiroğlu'nun, Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni konseptiyle ekrana dönmeye hazırlandığı dönemde, Fox TV'nin Bizim Hikaye dizisine transfer olduğu anlaşıldı.





 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR