Blaise Matuidi Galatasaray'a Geliyor! Galatasaray Bombayı Matuidi ile Patlatıyor

Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray Blaise Matuidi ismini gündeme aldı! Banega'dan sonuç alamayan Cimbom gözünü Matuidi'ye dikti. Son Dakika Matuidi Galatasaray transfer bombası patlıyor!

Blaise Matuidi Galatasaray'a Geliyor! Galatasaray Bombayı Matuidi ile Patlatıyor
Yayın Tarihi: 2.08.2019 14:30:00

Transfer harekatına başlayan Galatasaray, kısa süre önce Emre Mor'u KAP'a bildirmişti. Falcao için beklemeye geçen Cimbom, orta sahaya da deneyimli, Şampiyonlar Ligi ayarında bir ismi transfer ediyor! Sevilla'dan Banega ve İnter'den Nainggolan transferlerinden sonuç alamayan Cimbom, transfer bombasını patlatıyor! 

Galatasaray, orta sahaya Juventus'un deneyimli ismi Blaise Matuidi'yi transfer ediyor! Çok gizli şekilde yürütülen transfer görüşmeleri an itibariyle açığa çıktı ve Galatasaray'ın orta saha için asıl hedefinin Matuidi olduğu anlaşıldı! 32 yaşındaki orta saha için JUventus ile görüşmeler sürüyor! 


Blaise Matuidi Galatasaray'a Doğru Transferde Son Dakika

Geçtiğimiz sezon Juventus'la 31 lig maçına çıkan ve 3 gol 2 asistlik katkı yapan Blaise Matuidi, kariyerinin sonlarına doğru yeni bir sayfa açmak için Galatasaray'dan gelen teklifi değerlendirmeye aldı. Juventus'ta 32 yaşındaki oyuncuyu bırakmaya sıcak bakıyor. 

Galatasaray Juventus kulübü ile de masaya oturdu. Juventus'un Matuidi için cüzzi bir rakam talep etmesi, Galatasaray'ın da bir an evvel Diagne'yi satıp oluşan transfer bütçesiyle Matuidi transferini noktalaması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR