BluTV kullanıcılarına müjde! Ödüllü kısa filmler BluTV'ye geliyor

BluTV; orijinal yapımları, Altın Küre ve Emmy ödüllü dizileri ayrıca zengin film portföyü ile kullanıcılarını memnun ediyor. Geçtiğimiz günlerde 3’üncü yaşını kutlayan BluTV, kısa film severlere müjdeli haberi verdi. İşte detaylar...

BluTV kullanıcılarına müjde! Ödüllü kısa filmler BluTV'ye geliyor
Yayın Tarihi: 27.02.2019 14:08:00

Yapımlarıyla bir hayli ön plana çıkan BluTV her geçen gün seçkilerine bir yenisini ekliyor. Başarılı kısa filmleri sinemaseverlerle buluşturan BluTV platformu, Sabancı Vakfı Kısa Film Yarışması’nın finale kalan filmlerini yayınlayacağını duyurdu.

3 yıldır hayatımızda olan BluTV, kısa film severlere müjdeli haberi verdi. “Kısa Film, Uzun Etki” mottosundan yola çıkan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sabancı Vakfı Kısa Film Yarışması’nın beğeni toplayan ve ödül alan filmleri BluTV’de sevenleriyle buluşacak. 

2017 yılında "Mülteci Kadınlar", 2018’de ise "Çocuk İşçiler" konuları kapsamında filmlerin yer aldığı Sabancı Vakfı Kısa Film Yarışması’nın bu yılki teması "Ayrımcılık"tı.


BluTV’de seyirci ile buluşacak olan ödüllü kısa filmler arasında, geçtiğimiz üç yılın birincilik ödülü alan filmleri; Mustafa Koray Polat’ın yazıp yönettiği "Duvar", Tolga Özdemir’in imzasını taşıyan ve festivalin ikinci yılında birincilik ödülünü kazanan "Nilüfer" ve üçüncü yılın birincisi Yahya Ozan Çalışkan’ın filmi "Gülizar" da yer alıyor.

Aynı zamanda yarışmada finale kalan ve dünya çapında önemli festivallerde gösterilmeye hak kazanan Sabancı Vakfı Kısa Film Platformu filmlerinin tümü de BluTV'nin yeni kısa film seçkisinde yer alacak.

İşte BluTV'nin​ kısa film seçkisinin tanıtımı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR