Bodrum’un En Güzel Plajları

Dünyada yaşamın suda başladığı düşünülüyor ve belki de bu sebeple insanların çoğu denize karşı büyük bir tutkuyla bağlı. Yıl boyunca denize kavuşmayı bekleyen binlerce insan yazın gelmesi ile birlikte soluğu harika denizi ve plajları ile ünlü Bodrum’da alıyor.

Bodrum’un En Güzel Plajları
Yayın Tarihi: 12.03.2019 19:50:00

Bodrum’un dünyaca tanınan ve çok popüler bir tatil beldesi olmasında, ev sahipliği yaptığı muhteşem plajların rolü elbette çok büyük.  Bir yarımada olan Bodrum’un dört bir yanında çok sayıda plaj var, bu denli çok plaj olması herkesin tam aradığını bulabilmesini kolaylaştırıyor. Sakin bir plajda denize girip, güneşlenirken kitabını okumak isteyenler de çılgın beach partiler ile deniz-kum ve güneş üçlüsünü eğlence ile harmanlamak isteyenler de Bodrum plajlarında tam aradıkları atmosferi bulabiliyor. Bodrum’un en güzel plajlarını sizler için derledik.

İçmeler

İlk plajımız Bodrum merkeze çok yakın olan İçmeler. Burası aslında bir koy ve koyda birçok otel var. İçmeler plajı olarak tanımlayabileceğimiz yer, Bodrum Belediyesi tarafından işletilen Yelken Kulüp.  Bodrum otogarından kalkan dolmuşlar ile Yelken Kulüp’e varmak 10 dakika kadar sürüyor.

Devamını okumak için TIKLAYINIZ



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR