Bomba Gibi Düştü: TC kimlik numarasına 40.000 TL almayan kalmayacak!

Bomba Gibi Düştü: TC kimlik numarasına 40.000 TL almayan kalmayacak!

Bomba Gibi Düştü: TC kimlik numarasına 40.000 TL almayan kalmayacak!
Yayın Tarihi: 6.10.2023 19:12:00

QNB Finansbank, nakit ihtiyacı olan kişilere kimlik numarası üzerinden 40.000 TL'ye kadar yeni bireysel kredi imkanı sunuyor. Ekim ayı sonuna kadar geçerli olan bu kampanya ile bireysel müşteriler, kredi puanları uygun olduğu takdirde gelir belgesiz ihtiyaç kredisi alabilirler.

QNB Finansbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, 40.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecektir. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen bireysel müşteriler, banka müşterisi olmaları halinde hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilirler. Kredi başvuruları sonucunda onay alan müşterilere kredi ödemesi hızlı bir şekilde yapılır ve yeni ihtiyaç kredisi kullandırılır.

QNB Finansbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası, acil nakit ihtiyacı olan kişilere hızlı bir çözüm sunmaktadır. Bu kampanya kapsamında 3 ay erteleme seçeneği ile 36 ay vadeli kredi imkanı bulunmaktadır. Başvuru yapmak isteyen müşteriler, cep telefonları üzerinden SMS göndererek de kredi başvurusu yapabilirler.

Kredi başvurusu için 50-30 numarasına SMS göndererek başvuru yapmak isteyen kişiler, sadece 11 haneli T.C. kimlik numarasını yazarak başvurularını tamamlayabilirler. Başvurular aynı gün içinde değerlendirilir ve onay alan müşterilere kredi hızlı bir şekilde ulaştırılır. Bu kampanya, nakit ihtiyacını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamak isteyenler için önemli bir fırsat sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR