Bomba iddia Hangi diziler paralı olacak? Puhu Tv de paralı mı oluyor

2019 yılından itibaren dizilerin ücretli izleneceği, birçok dizinin ise ekrandan kalkacağı iddia edildi.Geçen hafta Söz ve Kızım dizileri için BluTv'den hamle gelmiş ve gözler Ay Yapım imzalı dizileri yayınlayan Puhu Tv'ye çevrildi.Peki hangi diziler paralı olacak?Puhu Tv de paralı mı oluyor

Bomba iddia Hangi diziler paralı olacak? Puhu Tv de paralı mı oluyor
Yayın Tarihi: 26.12.2018 10:05:00

​İddialara göre 2019 yılında ekranlara gelen diziler paralı olacak. Peki diziler nasıl paralı olacak? Hangi diziler paralı olacak? Puhu Tv de paralı mı oluyor? İşte tüm detaylar:

Medya patronları, iddialara göre her geçen gün artan dizi süreleri ve art arda yayınlanan dizilerin televizyona olan ilgiyi düşürmesi üzerine bir araya gelecek televizyon dünyası hakkında radikal kararlar aldılar. Peki Hangi diziler paralı olacak? Puhu Tv de paralı mı oluyor?

2019 yılında uygulanacak bu yeni uygulamaya göre kanallar, her gece yalnızca bir dizi yayınlayabilecek. Her kanalın kendine ait bir ücretli içerik platformu bulunacak ve bir günde birden fazla dizi yayınlamak isteyen kanallar, dizileri bu platform üzerinden yayınlayacaklar.  Tabi ki izleyiciler bu platformlara üye olabilmek için belirli bir ücret ödeyecek. Peki Hangi diziler paralı olacak? Puhu Tv de paralı mı oluyor?



Aslında geçtiğimiz yıllarda ülkemizde böyle iki platform kurulmuştu. Biri ücretsiz olan Puhu Tv diğeri ise ücretli üyelikle kullanılabilen BluTv. Peki bu uygulamayla Puhu Tv de paralı mı oluyor?


Hatta geçtiğimiz haftalarda benzer bir hamle BluTv'den geldi. Şu an yayınlanan Söz ve Kızım dizileri televizyon yayınlarından hemen sonra artık internette sadece BluTV’de izlenebilecek. Hal böyle olunca da gözler özellikle Ay Yapım imzalı dizileri yayınlayan Puhu Tv'ye çevrildi. Peki Puhu Tv de paralı mı oluyor?

İddialara göre Ocak ayında yayınlanan dizilerin bir çoğu ekranlara veda edecek. Bu dizilerden bazıları yayından kaldırılırken bazıları da kurulan bu yeni ücretli platformlarda yayın hayatına devam edecek. Peki Hangi diziler paralı olacak? Puhu Tv de paralı mı oluyor?

Şu ana kadar ücretsiz olarak izlediği bu dizileri takip etmeye devam etmek isteyen seyirciler, bu platformlara ücretli olarak abone olması gerekecek. Hangi diziler paralı olacak? Puhu Tv de paralı mı oluyor?

Henüz bu iddia doğru mu değil mi bilmiyoruz. Dizilerin paralı olmasıyla ilgili yeni bir gelişme olursa buradan bulabilirsiniz.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR