Bomba iddia! Ütopya yarışması ekranlara geri dönüyor

2014-2015 yılları arasında Tv8 ekranlarında izleyicileriyle buluşan Ütopya yarışmasının yeniden yayınlanacağı iddia edildi. Fakat tek bir farkla... Eğer görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Ütopya Fox TV ekranlarında yayınlanacak. İşte detaylar...

Bomba iddia! Ütopya yarışması ekranlara geri dönüyor
Yayın Tarihi: 12.01.2019 12:03:00

John De Mol tarafından kurulan Hollandalı şirket Talpa Medya, Türkiye’deki faaliyetlerine Provizyon Medya’yla devam etme kararı aldı. Görüşülen ilk proje de Ütopya..

İddialara göre Provizyon Medya, Fox TV'yle Ütopya konusunda anlaşmaya varmaya çalışıyor. 

Ütopya için Fox TV'yle anlaşmaya varılırsa, Ütopya yarışmasının Fox TV'nin yeni online izleme platformu FoxPlay'den 7/24 izlenme seçeneği olacakmış...

Peki Ütopya nasıl bir yarışma? İşte Ütopya yarışmasının detayları...


Ütopya'da yarışmacılar ıssız bir arazide dış dünya ile bağlantı kurmadan mücadele veriyor. Ütopya'da yarışmacılardan kendi medeniyetlerini kurması bekleniyor. Hatta bunun için yarışmacılara kurulan platformda 2 inek ve 25 tavuk veriliyor.

Kişisel eşyalar da verilen yarışmacılar, bu sayede tarım yaparak kazanç da sağlıyor. Öte yandan yarışmacılar hiç bir kural olmadan yarışacaklar. Ütopya'da verilen imkanları iyi değerlendirerek kendi yaşam alanlarını oluşturmak için mücadele edecek olan yarışmacılar, sadece bir hangarın bulunduğu araziyi istedikleri gibi geliştirebilecekler.

Yarışmacıların temel ihtiyaçlarının karşılanması kapsamında, elektrik, gaz ve su gibi ihtiyaçları karşılanacak. Ütopya'da ısınma ihtiyaçlarını kendi imkanlarıyla sağlayacak olan yarışmacıların kullanmaları için özel tuvalet ve banyo arazide bulunmayacak. Tamamen doğal yaşamın içinde yaşayacak olan yarışmacılar, Ütopya'da kendi medeniyetlerini kuracaklar.

2014-2015 yılları arasında da Tv8 ekranlarında izleyicileriyle buluşan Ütopya yayınlandığı döneme damga vurmuş bir program olmayı başarmıştı.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR