Bomba Transfer Haberi: Beşiktaş Yeni Hedefine Çok Yaklaştı: Karşınızda Ante Rebic

Bomba Transfer Haberi: Beşiktaş Yeni Hedefine Çok Yaklaştı: Karşınızda Ante Rebic

Bomba Transfer Haberi: Beşiktaş Yeni Hedefine Çok Yaklaştı: Karşınızda Ante Rebic
Yayın Tarihi: 23.07.2023 09:53:00

Beşiktaş, transfer döneminde hücum hattını güçlendirmek için Milan forması giyen Ante Rebic'i gündemine aldı. Daha önce yapılan temaslar sonuçsuz kalsa da Beşiktaş, Hırvat kanat oyuncusunu kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Savunma hattını Daniel Amartey ve orta sahayı Jean Onana ile güçlendiren Beşiktaş, hücum hattı için de takviyeler yapmayı planlıyor. Ante Rebic, Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alırken, Milan ile yapılan görüşmeler sonrasında oyuncunun kiralanması gündeme geldi. Ancak Milan, Rebic'i elden çıkartarak aynı zamanda maaş yükünden de kurtulmak istiyor.

Beşiktaş, 29 yaşındaki Hırvat kanat oyuncusunu kiralama teklifiyle yaklaşırken, Milan ise oyuncudan bonservis geliri elde etmek istiyor. Ante Rebic'in sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor ve Milan, oyuncuyu elden çıkartmak için farklı çözüm yolları arıyor.

Ante Rebic, Beşiktaş'a olumlu bir yaklaşım sergiliyor ve siyah-beyazlı takımda forma giymeye sıcak bakıyor. Ancak iki kulüp arasındaki görüşmelerde bir anlaşmaya varmak için hala bazı detaylar çözülmeyi bekliyor.

Geçtiğimiz sezon Milan formasıyla 31 resmi maçta görev yapan Ante Rebic, 3 gol ve 2 asistle takımına katkı sağlamıştı. Beşiktaş'ın hücum gücüne önemli katkılar yapabilecek yetenekli oyuncunun transfer süreci, taraftarlar ve futbol camiası tarafından merakla takip ediliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR