Bora Uzer'in Elektronik Müzik Projesi

Merkezi Los Angeles'ta olan "Sol Selectas Records"ın yazları çıkardığı 20'den fazla dünyaca ünlü dj'lerin şarkılarına yer veren ve geçtiğimiz sene Beatport listelerinde bir numara olan "Summer Sol" serisi bu yaz Bora Uzer'in şarkısına yer veriyor.

Bora Uzer'in Elektronik Müzik Projesi
Çok yönlü müzisyen Bora Uzer, bu sefer de elektronik setiyle yurtdışında dikkat çekiyor...
Yayın Tarihi: 21.06.2018 13:38:00

Son yıllarda New York ve Los Angeles'ta live setiyle sahne alan ve büyük beğeni toplayan Bora Uzer'in elektronik live set'i Amerika'nın en ünlü dj'lerinin bağlı olduğu elektronik müzik şirketi olan "Sol Selectas Records" tarafından farkedildi.



Uzer'in 2017 yazında yollarının kesiştiği dünyaca ünlü dj Eduardo Castillo ile birlikte yazdığı, prodüktörlüğünü ise yine Uzer'in üstlendiği şarkı: "Road to Tulum"(Tulum'a Giden Yol) son zamanların en popüler mekanı: Tulum'a atfediliyor.



Bora Uzer ve Eduardo Castillo işbirliği olan şarkı: Road to Tulum'un yer aldığı "Summer Sol III" albümü yazın ilk günü sayılan 21 Haziran Perşembe gününden itibaren 4 hafta boyunca sadece Spotify ve Beatport'ta, 21 Temmuz'dan itibaren de tüm dijital platformlarda elektronik müzik dinleyicisiyle buluşuyor.

Soundcloud:

https://soundcloud.com/borauzer

Spotify:

https://open.spotify.com/album/6sLhtScOlSxRdHRjahd...

Beatport:

https://www.beatport.com/release/summer-sol-iii/22...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR