Borç Yapılandırma Nisan Mayıs borç kapatma kredisi! 0.89 faiz ve 3 ay ertelemeyle

Kredi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlara müjde! ING Bank müşterileri için yeni bir faiz indirimi sunarak borç yapılandırma kredi araştırması yapan müşterilerine müjde verdi. Merkez Bankası PPK kararının ortaya çıkmasıyla birlikte İNG Bank kredi faiz indirimi kararı alarak vatandaşlara

Borç Yapılandırma Nisan Mayıs borç kapatma kredisi! 0.89 faiz ve 3 ay ertelemeyle
Yayın Tarihi: 24.04.2020 13:57:00

Kredi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlara müjde! ING Bank müşterileri için yeni bir faiz indirimi sunarak borç yapılandırma kredi araştırması yapan müşterilerine müjde verdi. Merkez Bankası PPK kararının ortaya çıkmasıyla birlikte İNG Bank kredi faiz indirimi kararı alarak vatandaşlara sevindirici haber verdi. Bu karar doğrultusunda borçlarını kapatmak, yapılandırmak ya da borç transfer kredisi için belirlenen kredi faiz oranı yüzde 0,89 olarak belirtilmiştir. Yapılandırma kredisinde 3 ay ödeme erteleme fırsatını bulunuyor.
Korona virüs sebebiyle pek çok kişi maddi açısından zorluk çekerek gündemimizde yer alıyor. Özellikle son dönemler de kredi ödemelerini gerçekleştiremeyen ve zorluk çeken vatandaşlar bulunmaktadır. Bu vatandaşlar araştırma yaparak yapılandırma ya da borç transfer kredileri araştırmaktadır. Son dakika müjdeli haber İNG Bank’tan geldi. Daha öncesinde kredi faiz oranı 0,99 olarak belirlenen İNG Bank, müşterileri için yeni bir fırsatı sınarak TCMB’nin PPK toplantısı ardından yüzde 0,89 oranına kadar indirdi. Böylelikle vatandaşlar bu fırsat doğrultusunda zorluk çekmeyecek ve borçlarını ödeme fırsatını bulabilecek. Bu kredi kampanyasını İNG Bank gerçekleştirdi.

Yüzde 0,89 Faizle Transfer Kredisi

İNG Bank vatandaşlar için olağanüstü bir kampanya ile müjdeli haberi verdi. Üstelik 3 ay ödeme erteleme fırsatını da müşterileri için sunarak vatandaşların böyle bir dönemde rahat olmasına imkan tanıyor.
 
ING Bank resmi internet adresi üzerinden paylaştığı basın açıklaması doğrultusunda vatandaşlar artık kredi ve kredi kart borçlarını tek bir bankada toplayacak. Böylelikle borç transferi kredi faiz oranına indiririm getirerek vatandaşlara sesini duyurdu. Bu doğrultuda vatandaşlar için kredi puanlarına göre yaklaşık 0,89 faiz oranında transfer kredi imkanını sunuyor. Üstelik 3 ay ödeme ertelemesi yaparak vatandaşlara bir müjde daha verdi. Transfer kredisi için en önemli unsur vatandaşların kredi puanının düşük olmaması. Ancak bu vatandaşlar için özel bir ödeme plana yapılacak.


Kredi Özellikleri

İNG Bank vatandaşları için sunduğu transfer kredisinde çok büyük avantajlar sağlanıyor. Bu doğrultudan en büyük avantaj olarak transfer kredisi için erteleme imkanı sunarak kolay ödeyebilme fırsatı vermektedir. Transfer yapılacak kredi kartı ve kredi borçlarının toplam tutarına göre geri ödeme süreci en fazla 60 ay vade oluyor. Ancak 3 ay borç erteleme imkanından yararlanmak istiyorsanız bu sefer geri ödemelerini için belirlenen vade süresi 57 ay üzerinden olacak.

Kredi ve kredi kart borçlarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlar için olağanüstü bir fırsat sunan İNG Bank yüzde 0,89 oranın da faiz oranıyla müşterileri ile buluşuyor. İNG Bank yaptığı bu fırsat doğrultusunda müşterilerin böylesine bir dönem içerisinde rahat olması ve ödeme güçlüğü çekmemesi hedeflenmektedir. Bu doğrultu da ödeme zorluğu çekmeyecek ve kredi notunuzu düşürmeyeceksiniz.
 
Kredi Başvuru İşlemleri

İNG Bank 0,89 faiz oranıyla müşterilerine sunduğu bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlar merak içerisinde başvurunun nasıl yapılacağı bulunmaktadır. Müşteriler İNG Bank üzerinden kredi ve kredi kartı borçlarını yapılandırma, borç transfer, borç kapatma kredi adı altında başvurularını 2 yöntem doğrultusunda gerçekleştirme fırsatını bulabilecek. Birinci kredi başvuru yöntemi olarak internet üzerinden yapılıyor. Aynı zamanda bankanın mobil uygulaması ile internet bankacılığı vasıtasıyla ön başvuru fırsatını bulabilirsiniz. İkinci bir başvuru yöntemi ise 0,89 faiz oranı, 60 ay vadeli, 3 ay erteleme kredi başvuruları için mesai saatleri içerisinde şubelere giderek başvuru imkanını gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle kredi borçlarınızı ödeme güçlüğü çekmeyecek ve kendinize kolaylık sağlayacaksınız.
 
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR