[Borçlar Kapanıyor] Resmi Gazetede Açıklandı! Her TC Vatandaşına 100.000 TL Hazırlandı!

[Borçlar Kapanıyor] Resmi Gazetede Açıklandı! Her TC Vatandaşına 100.000 TL Hazırlandı!

[Borçlar Kapanıyor] Resmi Gazetede Açıklandı! Her TC Vatandaşına 100.000 TL Hazırlandı!
Yayın Tarihi: 14.09.2023 19:26:00

Resmi gazetede açıklanan karar ile birlikte emekli maaşı alan vatandaşlara 100.000 TL borç kapatma kredisi verileceği açıklandı. Resmi gazetede açıklanan karar ile birlikte 100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi kullanacak olan vatandaşlar kamu bankaları üzerinden işlemlerini yapabilecek ve kamu bankaları bu kişilere hızlı bir şekilde sonuç verecektir.

***


100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi başvurusu sadece bankalarda olan güncel kredi kartı borcunuz varsa veya güncel ihtiyaç kredisi borcunuz varsa bu krediler için geçerli olacak ve tek bir yerde ödeme kolaylığı sağlayacaksınız. 100.000 TL kredi almanız o durumunda 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturabilir ve ilk kredi taksit ödemesini 90 gün ertelemeli olarak yapabilirsiniz. 100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan bireysel müşteriler için yapılan bu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak istiyorsanız 36 ay vadeli ihtiyaç kredinizi hemen aynı gün içinde hesabınıza yatırarak kullanabilir ve bireysel tüketici kredisine bu şekilde de sahip olabilirsiniz.

***

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvuru gerçekleştirerek onay alacak olan tüm bireysel müşteriler bankalardan icralık ve avukatlık durumları olması durumunda bu Kredi kampanyasına katılamaz ve ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanamazlar. 100.000 TL kredi başvurusunu yaptıktan sonra borç kapatabileceğiniz bankaların listesi sizlere sunulacak ve bu bankalardaki borçları kapatmanız durumunda sizlere kredi onayı verilecektir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekli maaşı alan vatandaşların kendi bankasından maaş almalarını isterken sigortalı olarak çalışan kişilerin ise en az 6 aydır aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışıyor olmasını belgeli olarak istemektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR