Borçlarını ödeyemeyenler dikkat! Bu banka sıfır faizli kredi imkanı sağlıyor

Tüm dünya ülkelerinin ve aynı zamanda Türkiye’nin de içinde bulunduğu pandemi süreci olumsuz etkiler yaratmaya devam ediyor. Ülkemizi saran korona virüs salgını tüm olumsuz etkileriyle ülke ekonomisine damgasını vurdu.

Borçlarını ödeyemeyenler dikkat! Bu banka sıfır faizli kredi imkanı sağlıyor
Yayın Tarihi: 5.09.2020 17:03:00

Tüm dünya ülkelerinin ve aynı zamanda Türkiye’nin de içinde bulunduğu pandemi süreci olumsuz etkiler yaratmaya devam ediyor. Ülkemizi saran korona virüs salgını tüm olumsuz etkileriyle ülke ekonomisine damgasını vurdu. Sorunların en başında işsizlik sorunu gelmektedir. Sorunun çıkış nedeni kurumların kendi kendini idare edememeye başlaması korona virüsün getirdiği olumsuz etkilerle birlikte tüm sektörler durmuş ya da durma noktasına gelmiştir. Kendi kendini idare edemeyen ve aynı zamanda da geçen olumsuzluklarla birlikte azalan satışlar ya da hizmetlerle birlikte işverenler kendini toparlama yolunu işçi çıkarmakta aradı. Bu da işsiz kalan vatandaşları olumsuz etkiledi yeni borçlanmalar meydana geldi. Daha eski borçlarını ödeyemeyen vatandaş umutla gelecek yeni fırsatları bekliyor. Ekonomik anlamda bütçe sıkıntılarına giren vatandaşın kulağı müjdeli haberlerde!

Biriken borçlarıyla mücadele etmeye çalışan vatandaşlar çareyi bankalarda arıyor. Ülkenin girdiği bu zor dönemden kurtulma çabasına giren özellikle birikmiş borçları olan vatandaşlarımız ihtiyaç kredisini tercih ediyor. Peki, artan bu talebe karşılık bankalar neler yapıyor? Artan bu krizle birlikte bankaların geldiği durum nedir? Peki, kimler ihtiyaç kredisi alabilir? Borçlu vatandaşımıza bu dönemde bankalardan cazip fırsatlar gelecek mi?

Akbank Türkiye’nin girdiği bu zorlu süreçte özellikle birikmiş borçları olan vatandaşımızın yanında. Beklenen müjde Akbank’tan geldi. Peki, bu fırsattan kimler yararlanabilir? Bu fırsat sadece borçlu vatandaşlarımızı mı etkiliyor? Akbank’ın kolay ihtiyaç kredisi adı altında verdiği kredi zor durumda kalan vatandaşlarımızın imdadına yetişiyor?


AKBANKTAN MÜJDE! 40 BİN TL YE VARAN KREDİ İMKÂNI

Ülkemizde müşterilerine ihtiyaç kredisi sağlayan bankalardan biri de Akbank. Akbank’ın özellikle Pandemi sürecine giren ülkenin ekonomik çöküntülerini giderebilmek için borçlu olan vatandaşları kolay ihtiyaç kredisi adı altında sundu kredi vatandaşlarımı oldukça rahatlatacak. Peki, bu krediden yararlanmak için şartlar ne? Bu fırsatlarda yararlanabilmek için daha önceden banka müşterisi olmak gerekir mi? Başvuruyu nereden yapabilirim?

NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

Akbank’ın sunduğu kolay ihtiyaç kredisi fırsatlarından yararlanmak isteyen kişiler hem Akbank şubelerinden hem de mobil ortamlardan başvuru yapabilecekler. Sorulan sorulara doğru cevap vermek oldukça önemlidir. Banka şubelerine gitmeden yapılan başvurular inceleme altına alınacaktır. Talep edilen tutarın belirlenmesi ve başvuru şartları da göz önünde bulundurularak incelemeler yapıldığı zaman eğer onaylama gerçekleşirse talep edilen tutar kısa süre içerisinde vatandaşlarımıza verilecektir.

AKBANKTAN SEVİNDİREN HABER GELDİ!

Zor durumlardan geçerken en az zararla bu pandemiden çıkmaya çalışan vatandaşımıza Akbank’tan müjde geldi. İsteğe bağlı 40 bin TL kolay ihtiyaç kredisi sağlayan Akbank müşterilerine ödeme kolaylığı da sağlayacak. Ödeme seçenekleri arasında 60 aya varan vade fırsatları bulunuyor. Bu fırsatları kolay ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen borçlu vatandaşlarımız isterlerse de borçlarını ödemeye 3 ay ertelemeli olarak başlayabilirler. Kolay ihtiyaç kredisi imkânından yararlanmak isteyen banka müşterileri eğer 3 ay erteleme ile borçlarını ödemek isterlerse bu süre sunulan vadeden düşülecektir. Yani 60 aya varan vadeden yararlanmak isteyen banka müşterileri ödemelerini 3 ay erteledikleri takdirde 57 ay vadeyle ödeme yapacaklarıdır. Merak edilen bir diğer husus ise kolay ihtiyaç kredisi imkânından yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın hangi oranda faiz ödeyecekleridir. Faiz oranı 1.39 olarak duyuruldu.Kolay ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 1.39 faiz ile 60 aya varan vade ile bu fırsattan yararlanacaklardır.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR