Bordeaux Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda?

Bordeaux Galatasaray hazırlık maçı ne zaman oynanacak? Bordeaux Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak? Futbol severler, Bordeaux Galatasaray hazırlık maçının detaylarını araştırmaya başladı. Hazırlıklarını sürdüren Cimbom, Bordeaux ile hazırlık maçı oynayacak.

Bordeaux Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda?
Yayın Tarihi: 28.07.2019 12:51:00

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya kampıyla devam eden Galatasaray, hazırlık maçında Bordeaux ile karşı karşıya geliyor. Son hazırlık maçında Bundesliga ekibi Augbsburg'a 4-1 mağlup olan Cimbomun yeni rakibi Fransız Ligue 1 ekibi Bordeaux oldu. Bordeaux - Galatasaray hazırlık maçı hangi kanalda? Bordeaux Galatasaray maçı saat kaçta? 

Fatih Terim liderliğinde yeni sezona da şampiyonluk için hazırlanan Galatasaray, yeni transferleriyle yepyeni bir görünüme büründü. Falcao ve Banega isimlerinin de konuşulduğu Galatasaray, zorlu maçta Bordeaux ile karşılaşıyor. Augsburg mağlubiyetini unutturup özgüven kazanmak isteyen Aslan, Bordeaux'ı devirmek istiyor.

BORDEAUX GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?


Bordeaux - Galatasaray hazırlık maçı 28 Temmuz Pazar günü saat 17.30'da başlayacak. Mücadelede 2 tarafta 90 dakika boyunca kıyasıya bir mücadele ortaya koyacak.

BORDEAUX GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA? MAÇ YAYINI

Bordeaux - Galatasaray hazırlık maçı SPOR SMART ekranlarından naklen ve şifreli olarak yayınlanacak. Futbol severler, Bordeaux Galatasaray hazırlık maçını Smart Spor ekranlarından seyredebilecek.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR