Brahimi Fener'i İstiyor! Brahimi Fenerbahçe'ye Doğru!

Fenerbahçe'de transfer sezonu hızlı başlıyor! Porto'nun oyuncusu Yacine Brahimi Fenerbahçe'ye transfer olmak için Marsilya'yı reddetti! Fenerbahçe Brahimi transferini bitirebilecek mi? Brahimi ne kadar ücret istiyor, kaç yıllık sözleşme yapılacak?

Brahimi Fener'i İstiyor! Brahimi Fenerbahçe'ye Doğru!
Yayın Tarihi: 30.05.2019 16:16:00

Porto ile sözleşmesi sona eren Yacine Brahimi, Fenerbahçe'yi istiyor! Cezayir basınında yer alan haberlere göre Yacine Brahimi Fenerbahçe'den gelecek teklifi bekliyor ve bu yüzden Fransa ekibi Marsilya'dan gelen teklifi reddetti! Olay iddiaya göre Brahimi, Süper ligde Fenerbahçe forması giymek için açık kapı bıraktı! 29 yaşındaki yıldız oyuncu hem forvet hem de sol kanat mevkilerinde görev alabiliyor. Fenerbahçe için biçilmiş kaftan olan Brahimi için Başkan Ali Koç ve yönetim resmi teklif sunmaya hazırlanıyor! 

BRAHİMİ FENER'E DOĞRU


Brahimi'nin Fenerbahçe'den istekleri ise dudak uçuklatıyor! 29 yaşındaki Cezayirli yıldız Brahimi, 3 yıllık sözleşme, 5,5 milyon euro yıllık ücret ve 5 milyon euro da imza parasında diretiyor! Fenerbahçe ise yıllık 4 milyon euro ücret ve 3 milyon euro da imza parası öneriyor. Taraflar arasında anlaşma sağlanırsa imzalar atılacak ve Brahimi Fenerbahçe formasını giyecek.

BAŞKAN ALİ KOÇ BRAHİMİ'Yİ İSTİYOR!

Ersun Yanal'ın da onayıyla Başkan Ali Koç Brahimi transferini noktalamak istiyor! Brahimi gibi bir yıldızı kadroya katarak gelecek sezon sağlam bir kadroyla şampiyonluk hedefini gerçekleştirmek isteyen Ali Koç, WINWIN Bağış kampanyasından gelecek kaynakla borçları finanse ederek transferde elini güçlendirmiş durumda. Brahimi de mevcut şartların zorlanmasıyla Fenerbahçe forması giymeye artık çok yakın.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR