Brand Week Istanbul 2017'de Efsaneler Geçidi!

Türkiye'nin en büyük marka ve pazarlama etkinliği 'Brand Week Istanbul' 6-10 Kasım tarihleri arasında Zorlu Psm'de gerçekleşecek.

Brand Week Istanbul 2017'de Efsaneler Geçidi!
Efsane olmak marka olmaktır!
Yayın Tarihi: 24.10.2017 21:26:00

Etkinlik kapsadığı konferans, workshop, seminer, sergi, networking aktiviteleri, deneyim alanları, yarışma ve ödül törenleriyle alanındaki en büyük organizasyon olma özelliği taşıyor. Bu yıl Legends temasıyla gerçekleşecek Brand Week Istanbul’da kendi efsanesini yaratan birey ve markalar 4 farklı günde katılımcılarla buluşacak. 'Legends of Marketing', 'Legends of Creativity', 'Legends of Entertainment' ve 'Legends of Sports' başlıklarında konuşmaların olacağı etkinlik sabırsızlıkla bekleniyor.



​Legends of Marketing kapsamında Iron Maiden’ın solistliği, pilotluk ve girişimciliği aynı bünyeye sığdıran Bruce Dickinson; gelecek sene ne yiyeceğinizi bugünden öngören besin fütüroloğu Dr. Morgaine Gaye; pazarlama dünyasının duayen ismi Prof. Dr. Russell Belk; Big Data konusunun babası Prof. Dr. John Deighton gibi efsaneler konuşmacı olarak yer alıyor.
Legends of Creativity alanında Apple’ın efsanevi kreatif direktörü Ken Segall, reklamcılık sektörüyle sosyal medyayı daha derinlemesine buluşturabilmek adına çalışmalarını yürüten Facebook Küresel Kurumsal Pazarlama Başkan Yardımcısı Sarah Personette; Burger King reklamlarının yaratıcısı Anselmo Ramos; komedinin diğer adı Cem Yılmaz ve daha birçok efsane katılımcı bir araya gelecek.


Legends of Entertainment'da neredeyse her büyük tasarım ödülünün sahibi olmasıyla dehası tescilli Stefan Sagmeister; The Big Issue dergisiyle iş dünyasının liderlerinden birine dönüşen Baron John Bird; efsane sanatçı ve sporcuların en az onlar kadar efsane menajeri Robin Courage olacak.

Legends of Sports'da ise Sarı Fırtana Metin Tekin, Beşiktaş efsanesi Ali Gültekin, Bay Gol Feyyaz Uçar, Şampiyonlar Ligi dehası Jamie Graham gibi konuşmacılar etkinlikte buluşuyor.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR