Bu 7 şartı sağlayanlara 100.000 TL'ye kadar İpotekli kredi veriliyor

Yapı Kredi Bankası 100.000 TL İpotekli kredi kampanyası başvurusu nasıl yapılır? Yapı Kredi Bankası üzerinden 100.000 TL ipotekli kredi nasıl alınır? Banka ipotekli kredi başvuru şartlarını ve başvuru aşamalarını sizler için araştırdık

Bu 7 şartı sağlayanlara 100.000 TL'ye kadar İpotekli kredi veriliyor
Yayın Tarihi: 7.06.2020 18:51:00

Yapı Kredi Bankası 100.000 TL İpotekli kredi kampanyası başvurusu nasıl yapılır? Yapı Kredi Bankası üzerinden 100.000 TL ipotekli kredi nasıl alınır? Banka ipotekli kredi başvuru şartlarını ve başvuru aşamalarını sizler için araştırdık.

Sizde eğer yüksek limitli ipotekli kredi alacaksanız, başvuru yaparak hemen 60 ay vadeli kredi kullanımı yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası üzerinden verilen ve müşterilerin en çok tercih ettiği ihtiyaç kredileri olmuştur. Banka bu ihtiyaç kredilerinde belirli şartlara ve limitlere göre hizmet vermektedir. Sizde eğer Yapı Kredi Bankası üzerinden alacağınız ihtiyaç kredilerinde onaylanan limit üzerinde kredi almak istiyorsanız bankaya ipotek vererek, ipotekli kredi başvurusu yapmanız gerekmektedir. İpotekli kredilerde banka şubelerinden onay alacak olan müşterilerimiz verdikleri ipoteğin değerine göre kredi alacaklardır. Banka sadece gayrimenkul, arsa veya dükkan ipoteği kabul etmektedir. Araba ipoteği veya traktör ipoteği ile kredi kullanamazsınız. İpotekli kredilerde de banka şartlarına uygun olmanız gerekiyor. Dilerseniz şimdi sizlere kredi başvuru şartları ve daha sonra başvurunun nasıl yapıldığı hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

100.000 TL İpotekli Kredi Kampanyası Başvurusu Şartları Nedir?

İhtiyaç kredilerinde banka ipotekli kredi vereceği müşterilerinde kredi skoruna ve banka siciline bakacaktır. Bu durumda eğer bu bankadan ipotekli kredi alacaksanız öncelikle gelir belgenizin olması ve bu belgenizin düzenli olması önemlidir. Ayrıca kredi notu 1100 ve üzerinde olan müşterilerin kredi başvurusu onay alacaktır.
İpotekli kredilerde banka sizin vereceğiniz ipoteğe, kredi onayı aldıktan sonra bir ekspertiz gönderecektir. Bu ekspertiz değerinin %50’sine kadar kredi alabileceksiniz. Aldığınız kredilerde banka 60 ay vade yapacaktır. Eğer başvuru şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız Yapı Kredi Bankası üzerinden kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Yapı Kredi İpotekli İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi Bankası üzerinden ipotekli kredi başvurusu sadece banka şubelerinden evraklar ile yapılmaktadır. Bankanın istediği evraklar şu şekildedir.
  • Kimlik
  • Gelir Belgesi
  • Yapı Kredi Bankası Kredi Başvuru Formu
  • İpotek Edilecek Mülkün Tapu Fotokopisi
  • İpotek Edilecek Mülkün Tapu Borcu Yoktur Kağıdı
  • Ekspertiz Ücreti (900 TL -1.300 TL Arası)
  • Kredi kullanacak kişi evli ise eş rızası belgesi
Bu belgeler ile birlikte kredi başvurusunu yaptıktan sonra kredi değerlendirmesi hızlı bir şekilde yapılacaktır. Eğer kredi onayı banka şubesinden kalırsa hemen ekspertiz ücreti yatırılıp verdiğiniz ipoteğe ekspertiz gönderilecektir. 300.000 TL değerinde bir ekspertiz ücreti çıkan eve 150.000 TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Alacağınız bu ipotekli kredide tüm onaylar olduktan sonra tapu üzerinde bankaya ipotek koydurup, paranızı aynı gün içinde alacaksınız.
Sizlere bu yazımızda Yapı Kredi Bankası 100.000 TL İpotekli kredi kampanyası hakkında bilgiler verdik. Bu bankadan ipotekli kredi dahil tüm kredi başvurularında banka şubelerinden daha sağlıklı işlem yapabilirsiniz. Güncel faiz oranlarını ve başvuru şartlarını size en yakın banka şubesinden veya bankanın resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR