Bu akşam internetten başvuru yapan kazanacak: QNB Finansbank 100 bin TL hazırladı

Bu akşam internetten başvuru yapan kazanacak: QNB Finansbank 100 bin TL hazırladı

Bu akşam internetten başvuru yapan kazanacak: QNB Finansbank 100 bin TL hazırladı
Yayın Tarihi: 14.10.2023 13:30:00

100.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bu akşam itibariyle internet üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri halinde kredi puanına göre 100.000 TL'ye kadar nakit kredi onayı alabilecek. Qnb Finansbank tarafından başlatılan bu yeni bireysel tüketici kredisi kampanyasında 100.000 TL'ye kadar nakit kredi işlemlerini gerçekleştirerek bireysel kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara aynı gün içinde ödemeler verileceği ve ihtiyaç kredisi ödemeleri hızlı bir şekilde yapılabileceği açıklandı. 100.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek bireysel kredi kullanabileceğiniz bu kampanya sizlere kredi puanına göre verilmektedir.

***

Qnb Finansbank 18 yaş üzerinde olan tüm Bireysel müşterilerin özellikle de kendi banka hesabı olmaları durumunda işlemlerini gerçekleştirebilecekleri Bu kampanyalara katılmalarına olanak sağlamaktadır. 5 dakika içerisinde sonucunu öğrenebileceğiniz sms kredi haricinde internet sitesi üzerinden ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de nakit kredi başvurusunda bulunabiliyor ve sonucunuzu hemen öğrenebiliyorsunuz.

***

Sms ile başvurunuzu gerçekleştirerek nakit kredi kullanmak istiyorsanız Cep telefonunuz üzerinden atacağınız ücretli bir mesaj ile birlikte Kredi işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. 11 haneli t.c kimlik numaranızı yazarak başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz Finansbank Sadece kimlik numaranızı 50-30 numarasına göndererek Bu banka üzerinden ne kadar kredi onayı aldığınızı sizlere söyleyecekleri. 1400 ve üzerinde kredi puanı olan tüm vatandaşlar başvurularını gerçekleştirerek banka hesapları üzerinden işlemlerini yapabilirler ve nakit kredi ödemelerini aynı gün içinde hesabına yatırarak kullanabilmektedir. 100.000 TL kredi kullanmanız durumunda 24 ay vadeli olarak ödeme tablosu oluşturabilir 50.000 TL'ye kadar onaylanan kredilerde ise 36 ay vadeli işlem yapabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR