Bu bankada hesabınız varsa, TC kimlik ile 50.000 TL'ye kadar size limit hazırlandı!

Bu bankada hesabınız varsa, TC kimlik ile 50.000 TL'ye kadar size limit hazırlandı! 

Bu bankada hesabınız varsa, TC kimlik ile 50.000 TL'ye kadar size limit hazırlandı!
Yayın Tarihi: 6.10.2023 10:51:00

TC kimlik numaranız üzerinden 50.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanmak için başvurularını gerçekleştirmek isteyen bireysel müşterilere Akbank tarafından yeni bir duyuru yapıldı ve banka hesabınızın olması durumunda artık banka şubesine gitmeden de bu ödemeleri alabileceğiniz duyuruldu. 50.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanmak için başvuru yapacak olan tüm bireysel müşterileri Akbank kendi banka hesapları üzerinden işlem yapacağı için düşük faizli masrafsız ve gelir belgesiz 36 ay vadeli kredi ödemesi gerçekleştirecek.

Akbank en düşük faiz oranları ile birlikte vatandaşlara vermiş olduğu bu ihtiyaç kredisi ödemesi ile birlikte nakit kredi kullanacak olan bireysel müşterilere 5 dakika içerisinde Kredi sonucu verecek ve onaylanan bu kredileri kendi banka hesaplarına yatırmalarına olanak sağlayacaktır. Akbank kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız banka müşterisi olan vatandaşların Akbank direkt uygulamasına girerek buradan önce kredi notu sorgulaması yapması gerekiyor ve kredi puanı 1200 ve üzerinde olan vatandaşlar kampanyaya katılabilmektedir.

akbank'ın Akbank direkt uygulaması üzerinden başvurularını gerçekleştirerek kredi kullanacak olan vatandaşlar 7 gün 24 saat işlemlerini bankanın mobil uygulaması ve internet sitesi üzerinden yapabiliyor internet şifresi ile birlikte giriş yaptıktan sonra da kredinizi hemen alabiliyorsunuz. SMS ile kredi başvurusunda bulunmak için kredi başvurusu yapacak olan vatandaş lar Akbank 44 25 numarası üzerinden kredi yazıp boşluk bırakıp kimlik numarasını da yazdıktan sonra bu mesajı göndererek Kredi başvurusunda bulunabilir ve ne kadar ona yazdığını hemen görebilir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR