Bu düşük kredi faiziyle ikinci el araç almak çok daha kolay oldu! Herkes için geçerli olacak

Özel ve kamu bankaları ikinci el araç satın alınabilmesi için kredi kampanyalarını başlattı. Artık tüm ikinci el araba satın almak isteyen vatandaşlarımız için düşük kredi faiz oranları ile cazip kredi teklifleri sunulabiliyor.

Bu düşük kredi faiziyle ikinci el araç almak çok daha kolay oldu! Herkes için geçerli olacak
Yayın Tarihi: 27.05.2020 18:15:00

Özel ve kamu bankaları ikinci el araç satın alınabilmesi için kredi kampanyalarını başlattı. Artık tüm ikinci el araba satın almak isteyen vatandaşlarımız için düşük kredi faiz oranları ile cazip kredi teklifleri sunulabiliyor. Sıfır araç üretiminde yaşanan sorunlar ikinci el araba piyasasında yükselişe sebep oldu. Eğer dev otomobil şirketleri sıfır otomobil üretip ucuz fiyatlardan satışa çıkartmazsa ikinci el araba fiyatları daha da yükselebilecek. Bu nedenle dev otomobil şirketlerinin bir an önce sıfır otomobil üreterek değerinin altından piyasaya sürmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama sayesinde dev otomobil üreticileri sıfır kilometre otomobil üretim kararı almıştı. İşte bu kredi fırsatları ile rahat bir şekilde ikinci el otomobil ve sıfır kilometre otomobil satın alabilirsiniz.

İkinci el araç fiyatları 2020 yılında yine her zamanki gibi artış gösteriyor. Hem yükselen dolar kuru hem de piyasaya çıkartılmayan sıfır kilometre araç sebebiyle ikinci el araçlar değerinin tam 2 kat üzerine satılabiliyor. Tüketiciler artan ikinci el araba fiyatları sebebiyle en az maliyetli düşük faizli taşıt kredisi kampanyaları araştırmaktadır. Artan fiyatlar sonrasında tüketiciler, araç fiyatlarında elde edebilecekleri tüm ayrıcalıkları kullanarak en az maliyetle hayallerini kurdukları otomobile sahip olmak istiyor. Markaların sıfır araç indirim kampanyaları bu süreçte hesaplı fırsatlar sunarken, bankaların taşıt kredisi faiz oranları fazladan faiz ödemesi yapmak istemeyenlere esnek seçenek sıralıyor. Ayrıca salgın sonrasında ikinci el arabaların bir lüks değil ihtiyaç olduğu görüldü.

Ancak bu fikre vakıf olamayan ikinci el araba sahipleri bir aracın değerinin tam iki katı fiyat ile satışa çıkartabiliyor. Bunun engellenebilmesi için hükümetin çeşitli girişimleri bulunmaktadır. Araba şu an lüks bir gider mi yoksa gerçekten ihtiyaç mı artık bilinmiyor. 2005’li yıllara bakıldığı zaman araba evet gerçekten bir lükstü ancak 2020 yılına geldiğimizde bir araba artık gerçekten bir ihtiyaç haline geldi. Pandemi sonrası araç sahipleri bağ evine, bahçesine, işine ve aile ziyaretlerine şahsi aracı ile temas riskinden korunarak giderken, arabası olmayanlar çareyi evlere kapanmakta ya da büyük tedirginlik yaşayarak toplu taşımaya binmekte buldu.

30 BİN – 50 BİN TL ARASINDA ALINACAK İKİNCİ EL OTOMOBİLLER


1998 – 2007 model Renault Megane
2004 model Nissan Micra
2004 model Peugeot 206
1998 – 2000 model Hyundai Atos
1999 – 2001 model Fiat Bravo
1993 – 1997 model BMW 5.25
2005 Model Hyundai Accent
2006 model Citroen C3
1996 – 2007 model Renault Clio

HAZİRAN 2020 DÜŞÜK FAİZLİ TAŞIT KREDİSİ KAMPANYALARI

Döviz kuru her ne kadar yükseliş gösterse de devletimizin yüksek kredi faiz oranlarını düşürmeye yönelik girişimleri sürüyor. Mayıs 2020 sonu ve Haziran 2020 başına doğru girerken taşıt kredisi faiz oranları düşüş gösteriyor. Mayıs ayı sonlarına geldiğimiz bu günlerde markaların sıfır araç kampanyalarından bazılarını sizler için derledik:



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR