Bu Gece 12'den sonra ek ödeme yatacak! IBAN numarasına ödemeler hızlı olacak!

Bu Gece 12'den sonra ek ödeme yatacak! IBAN numarasına ödemeler hızlı olacak! 

Bu Gece 12'den sonra ek ödeme yatacak! IBAN numarasına ödemeler hızlı olacak!
Yayın Tarihi: 19.10.2023 21:45:00

IBAN numarasına yapılacak olan ödemeler ile ilgili detaylar paylaşıldı ve nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara Akbank tarafından verilecek olan bu nakit kampanyası ile birlikte bu gece 12'den sonra ödemeler yapılacağı duyuruldu. Akbank yapmış olduğu kredi kampanyasında vatandaşların Kendi hesap numaraları üzerinden gece 12'den sonra işlem yaparak Kredi ödemelerini gerçekleştireceğini ve nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için bu ödemeleri hızlı bir şekilde yapabileceğini açıkladı.

AKBANK DUYURDU

Akbank tarafından başlatılan bu kampanya 31 Ekim tarihine kadar sürecek olup nakit kredi işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşların bu şartlara uygun olmaları durumunda Kredi ödemeleri hızlı bir şekilde hesaplarına yatırılarak kullandırılmaktadır. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız Kredi ödemelerini hızlı bir şekilde yapabileceğiniz ve bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte hemen aynı gün içinde hesabınıza ödeme alabileceğiniz kampanyalara katılarak 36 ay vadeli bireysel tüketici kredisi kullanabilirsiniz.

31 EKİM SON TARİH

Akbank direkt uygulaması üzerinden kredi başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz gibi aynı zamanda akbank'ın mobil uygulaması üzerinden haricinde Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak da Kredi kampanyasına katılabiliyorsunuz. 11 haneli t.c kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan sorgulama sonrasında ne kadar kredi onayı aldığınızı hemen görebilecek ve istediğiniz zaman bu kredileri hesabınıza yatırarak kullanabileceksiniz. Akbank SMS ile kredi başvurusu yapmak için kredi yazıp boşluk bırakıp kimlik numaranızı yazarak 44 25 numarasını mesaj gönderin.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR