Bu gece açıklandı! Emekliye yeni ödeme haberi geldi! Emekliye müjde!

Bu gece açıklandı! Emekliye yeni ödeme haberi geldi! Emekliye müjde!

Bu gece açıklandı! Emekliye yeni ödeme haberi geldi! Emekliye müjde!
Yayın Tarihi: 15.09.2023 21:32:00

Emekli maaşı hesabı üzerinden yapılan başvuruların kabul edildiği yeni ek ödemeler, resmi gazetede duyuruldu. Bu özel ödemeler çerçevesinde, emekli maaşı alınan banka üzerinden daha önce kredi kullanmamış olanlara, 100.000 TL'ye kadar devlet destekli ihtiyaç kredisi sunulacağı açıklandı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, bu fırsatı değerlendirerek uygun faiz oranlarıyla kredi alabilecekler ve ödemeleri hızlı bir şekilde hesaplarına aktarılacaktır.

Bu özel kampanyalara başvurmak isteyen emekli maaşı alan vatandaşlar, bu işlemi sadece kamu bankaları aracılığıyla gerçekleştirebilirler. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, kendi müşterilerine yüksek limitli bireysel tüketici kredisi fırsatı sunmaktadır. Banka müşterileri, işlemlerini hızlıca tamamlayarak nakit ihtiyaçlarına çözüm bulabilirler.

Emekli maaşı alan vatandaşlar için sunulan bu kampanyalar, özellikle nakit ihtiyacı olanlar için büyük bir destek sağlamaktadır. Resmi gazetede yayınlanan habere göre, devlet destekli faiz oranlarından faydalanarak ihtiyaç kredisi almak isteyen emekliler, 100.000 TL'ye kadar kredi onayı alabilirler ve bu kredi ile 24 ay vadeli ödemeler yapabilirler. Ayrıca, diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarını kapatma olanağı da sunulmaktadır.

Bu gece açıklanan bu haber ile nakit ihtiyacı olan tüm emekliler, Eylül ayı sonuna kadar başvurularını yapabilirler ve bu işlem için kamu bankaları dışında özel bankaları da tercih edebilirler. Bu fırsat, finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen emekliler için önemli bir imkan sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR