Bu Haberi Duyan SGK Emeklisi Yaşadı! Banka Borçları, Senet Borçları, Dost Borçları Kapanacak: 100.000 TL Hazır Edildi!

SGK emeklisi olan kişiler SGK emekli maaş hesabı üzerinden borçlarını kapatmak için Eylül ve Ekim aylarında kredi kullanabileceklerdir.

Bu Haberi Duyan SGK Emeklisi Yaşadı! Banka Borçları, Senet Borçları, Dost Borçları Kapanacak: 100.000 TL Hazır Edildi!
Yayın Tarihi: 27.09.2023 21:23:00

Acil kredi son zamanlarda oldukça başvuru alan bir kredi türüdür. Bununla birlikte araştırma yapan emekliler için en çok tercih edilen ikinci kredi modeli ise borç kapatma kredisi olmaktadır. Borçlarınızı kapatarak acil ihtiyacınızın olması durumunda nakit kredi kullanacak olan kişiler emekli maaş hesapları üzerinden bu kredileri alabilecekler ve bu krediler için aynı gün içinde destek alabileceklerdir. SGK destekli olarak kredi alacak emekliler hem banka borçlarını kapatacakları gibi senetle borcu varsa ve senetsiz elden arkadaşına dostuna borcu varsa bu borçları içinde kredi kullanabileceklerdir. Bunun için 3 kamu bankası sizlere 100.000 TL'ye kadar kredi hazır etti ve başvuru yapmanızı bekliyor. 

BANKA KREDİ BAŞVURUSU İÇİN BEKLEYECEK

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank yaptıkları yeni açıklama ile birlikte nakit kredi kullanacak olan kişilere destek vereceğini açıkladı. Banka kredi başvurusu yapacak olan kişiler en yakın banka şubelerinden işlem yapabileceklerdir. Bu işlemlerde borç kapatma kredisi alacaklar ve borç kapatma kredisi sonrasında 100 bin TL'ye kadar kredi imkanından faydalanacaklardır. Ziraat Bankası ve 2 kamu bankası tarafından yapılan açıklamada nakit kredi kullanmak için başvuru yapacak olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak yeni bir kredi imkanı sağlanmaktadır. En yakın banka şubesinden ve banka müşterisi olması durumunda kredi ödemeleri internet üzerinden de verilmektedir. Yalnız banka borç kapatma kredisi kullanmak istiyorsanız, Banka şubelerine kimlik ve belgeler ile giderseniz daha uygun faizlerle kredi onayı alacaksınız.

Emekli maaşları bu bankalar üzerinde olmayan kişiler işlemlerini yapmak istiyorsa bankaya maaş taşıma işlemlerini yapabilirler ve bu şekilde kredi kullanabilmektedirler. Emekli maaşlarını kamu bankalarından alan kişiler kredi başvurusu yaptıktan hemen sonra acil ihtiyacı olması durumunda hem borçlarını kapatmak için kredi hem de banka ihtiyaç kredisi kullanacaklardır. Bu bankalarda işlem yapabilmeniz için ve sağlıklı bir şekilde belirtilen limitlerdeki kredi alabilmeniz için hem banka kredi politikalarına uygun olmanız hem de maaş müşterisi olmanız gerekmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden 100 bin TL'ye kadar sizler için hazırlanmış ihtiyaç kredisi için başvurunuzu bireysel müşteri temsilcisi üzerinden yapabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR