Bu illerde yaşayanlar dikkat! 48 saat içinde çok deprem olacak!

Balıkesir depremi sonrası korkutan açıklama geldi. Bu illerde yaşayanlar fay hattı egeye doğru kırıldı. Balıkesir depremi 48 saat sürecek. Balıkesir'de peş peşe 5 deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Balıkesir depremleri sonrası 48 saat içinde fay hattı egeye doğru kırılması sebebiyle

Bu illerde yaşayanlar dikkat! 48 saat içinde çok deprem olacak!
Yayın Tarihi: 10.12.2019 23:50:00

Balıkesir depremi sonrası korkutan açıklama geldi. Bu illerde yaşayanlar fay hattı egeye doğru kırıldı. Balıkesir depremi 48 saat sürecek. Balıkesir'de peş peşe 5 deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Balıkesir depremleri sonrası 48 saat içinde fay hattı egeye doğru kırılması sebebiyle depremler peş peşe olmaya devam edecek.

Bu illerde yaşayanlar dikkat!

Balıkesir'de 5.0 ve 4.5 şiddetinde depremler sonrası bu gece her yer sallanacak. Balıkesir'de fay hattı egeye doğru kırıldı. Depremin şiddeti ve 7 km altında olması sebebiyle 4 şiddetinde sürekli deprem bekleniyor. Ayrıca Balıkesir'de kırılan fay aşağı yönlü kırıldı. Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Denizli önümüzdeki  48 saat içinde 5 ve üstü deprem yaşanabileceği ve 4 şehir şiddetli şekilde sallanacağı açıklandı.

11 Aralık Son Depremler Sürecek!




Balıkesir'de 23:14'de başlayan depremler 5.0, 4.5, 3.1 ve 4.3 şiddetinde gerçekeşti. Tüm depremler hissedildi. Balıkesir'de ilk iki depremde sokağa çıkanlar, dördüncü deprem sonrası girmeyi düşünmüyor. Ancak Balıkesir, İzmir, Manisa, Bursa bu depremlerden hissederken, İstanbul, Eskişehir, Bursa, Ankara, Kütahya ve Denizli deprem olma ihtimali yüksek açıklaması herkesi korkuttu.

8 ilde deprem riski!

Fay hattından sonra ikiye ayrılan hat, Balıkesir, İzmir, Bursa, İstanbul ve Manisa'da olması muhtemel depremler birlikte egeye doğru kırılan fay hattı ters olarak Ankara, Kütahya, Denizli ve Eskişehir için korkutan deprem açıklaması geldi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR