Bugün başvuru yapana 15000-20000 TL ödemeler yapılacak! TC kimlikle hızlı başvuru açıldı

Az önce hızlı başvuru açıldı. T.C kimlikle bugün başvuru yapana 15-20 bin TL arası ödemeler yatacak.

Bugün başvuru yapana 15000-20000 TL ödemeler yapılacak! TC kimlikle hızlı başvuru açıldı
Yayın Tarihi: 23.08.2023 08:27:00

Nakit paraya ihtiyacı olanlar için her geçen gün bankalardan yeni bir kampanya gelmeye devam ediyor. Bugün de DenizBank’tan duyuru yapıldı. TC kimlikle başvuru yapana Denizbank 15-20 bin TL arası nakit destek ödemesi veriyor. Yeni kampanya ile ilgili tüm detaylar bankanın resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı. Hemen başvuru yapın 36 ay vadeli düşük faizli ihtiyaç kredisi fırsatını kaçırmayın. Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyası şartları ve detaylar haberimizde

Hızlı ve acil kredi ihtiyacı olanlar için DenizBank’tan Müjde gibi bir kampanya geldi. Denizbank düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası ile nakit ihtiyaçlarınıza kolay çözüm sağlamaya başladı. Acil paraya sıkışanlar bugün başvuru yaparak DenizBank’tan tam 15.000 25.000 TL arasında nakit destek olabilir. Denizbank'ın kampanyası Ay sonuna kadar geçerli. T.C kimlikle başvuru yaparak DenizBank’ta yerinizi almak istiyorsanız süreyi kaçırmayın. Düşük faizli ihtiyaç kredisi sunan Denizbank vade sayısını da 36 ay olarak belirledi. İşte DenizBank’ın yeni kampanyası ile ilgili merak edilenler…

DENİZBANK'TAN NAKİT İHTİYACINI ÇÖZECEK KAMPANYA

Son dönemlerde kampanyaları ile bir tane de şimdi dikkatini çeken Denizbank Şimdi de hızlı kredi kampanyası başlattı. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara çözüm sağlayan banka, düşük faizli tam 25.000 TL'ye kadar kredi desteği veriyor. Denizbank'tan düşük faizli kredi almak isteyenlerin banka şubelerine hemen başvuru yapmaları gerekiyor. Denizbank'ın yeni kredi kampanyası kapsamında 36 ay vade seçeneği sunuluyor. Eğer isterseniz 50.000 TL'ye kadar da 36 ay vadeli kredi desteği alabilirsiniz.


BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Denizbank'ın düşük faizi tüketici kredisi kampanyasında başvuru şartları da oldukça kolay yoktu 18 yaşından büyük olan tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları 11 haneli T.C kimlik numaraları üzerinden başvuru yapabiliyor. Aynı zamanda Kredi puanınızın 1200 puan ve üstü olması şartı aranıyor. Bunun dışında Denizbank herhangi bir ek koşul talebinde bulunmuyor.

BAŞVURU SÜRESİNİ KAÇIRMAYIN

Denizbank'ın yeni kampanyasına başvurular ay sonunda bitecek. O sebeple 30 Ağustos tarihine kadar başvuru işlemlerini Denizbank mobil uygulamasından Denizbank şubelerinden ya da internet bankacılığı aracılığı ile yapabilirsiniz. Başvuru yapanlar aynı gün içinde Denizbank'tan kredi kullanma hakkına sahip oluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR