Bugün sabah başlayan emekli kampanyası müjdeler ile geldi! Son dakika...

Bugün sabah başlayan emekli kampanyası müjdeler ile geldi! Son dakika...

Bugün sabah başlayan emekli kampanyası müjdeler ile geldi! Son dakika...
Yayın Tarihi: 31.07.2023 21:57:00

Denizbank, bu sabah başlattığı yeni kredi kampanyasıyla emekli maaşı alan vatandaşlara 40.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. "Denizbank Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası" adı altında verilecek olan bu kredilerde, nakit ihtiyacı olan kişilere acil çözümler sunuluyor. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli ödeme seçeneğiyle ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşların işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanıyor.

Emekli maaşını Denizbank üzerinden alan tüm müşteriler, nakit ihtiyacı olması durumunda başvurularını gerçekleştirerek bu kredi kampanyalarından faydalanabiliyor. Belirtilen şartlar dahilinde yapılan başvurular hızlıca değerlendirilerek, onaylanan krediler hemen aynı gün içinde müşterilerin hesaplarına yatırılıyor. Denizbank, kredi başvurusunda bulunacak vatandaşlara uygun kredi şartlarına göre 5 dakika içinde kredi sonucu veriyor ve onaylanan kredileri müşterilerin kullanımına sunuyor.

Denizbank 40.000 TL kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, cep telefonları üzerinden SMS yoluyla da kredi başvurusunda bulunabilirler. Cep telefonlarına ücretli mesaj atarak "hep cebimde kredi" kampanyasına katılarak, 5 dakika içerisinde kredi sonucunu öğrenebilirler. İhtiyaç kredisi başvurusu için cep telefonlarına gönderilecek mesajda, "Kredim" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numarasını ve doğum tarihini gün ay yıl olarak yazarak, 32 80 numarasına mesaj göndermek yeterli olacaktır. Bu şekilde yapılan başvurular sonrasında onay alan müşteriler 3 ay ertelemeli olarak 40.000 TL ödeme alabilecekler.

Denizbank, emekli müşterilerine sağladığı bu özel ihtiyaç kredisi kampanyasıyla nakit ihtiyaçlarını hızlıca karşılama imkanı sunuyor. Müşteriler, kolay ve pratik başvuru yöntemleriyle ihtiyaçlarını karşılayabilir, acil nakit desteği alabilirler. Hayatın tüm anlarında müşterilerinin yanında olan Denizbank, emeklilere özel bu kampanyasıyla finansal ihtiyaçlarına destek oluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR