Bugünden itibaren emeklilere ödeme olacak: Ziraat bankası açıkladı!

Bugünden itibaren emeklilere ödeme olacak: Ziraat bankası açıkladı!
Yayın Tarihi: 24.10.2023 08:18:00

Ziraat bankası duyurdu: Banka müşterisi olan emekliler için bugünden itibaren ek ödeme olacak. Emekli maaşlarını alan kişiler için destek olacak olan bu bankalardan işlem yapacak olan kişilere uygun faizlerle ödeme verilmektedir. Ziraat bankası duyuru sonrasında kredi notu ve kredi sicili uygun olan emekliler için yeni bir paket hazırladı ve 50 bin TL'ye kadar bu bankalar üzerinden ödeme vereceğini duyurdu. Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi alacak kişilere uygun ve hızlı bir şekilde Ziraat Bankası destek olacak. Kampanya boyunca sizlerde başvurunuzu internet üzerinden veya bankanın mobil uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. 

ZİRAAT BANKASI EMEKLİYE EK ÖDEME

Ziraat bankası emekli maaşı alan kişilere ek ödeme verecek. 50 bin TL'ye kadar verilecek olan bu ödemelerde banka 36 ay vadeye kadar sizlere destek olacak. 36 ay vadeye kadar verilecek olan bu kredilerde ilk taksit ödemesini ertelemek isteyenler ise 90 gün boyunca erteleyebilecek

Emekli maaşı bu bankada olmayan kişiler ise başvuru yaparak nakit kullanmak için kredi notuna göre işlem yapacak. Eğer daha fazla limitlerde kredi almak istiyorsanız da en yakın Ziraat bankası şubesine giderek emekli maaşınızı bu bankaya taşıyabilir ve yüksek limitli kredi kullanabilirsiniz. Maaş taşıma işlemleri sonrasında da banka sizlere 5000 TL'ye kadar emekli promosyonu vermektedir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR