Bugünden itibaren ihtiyaç kredisi alacaklar dikkat: 20.000 TL bu şartlarda ödenecek!

Bugünden itibaren ihtiyaç kredisi alacaklar dikkat: 20.000 TL bu şartlarda ödenecek!

Bugünden itibaren ihtiyaç kredisi alacaklar dikkat: 20.000 TL bu şartlarda ödenecek!
Yayın Tarihi: 15.11.2023 09:44:00

20 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız, Yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Bugünden itibaren eğer ihtiyaç kredisi alacaksanız, Banka sizlere hemen sonuç verecek ve bu sonuca göre krediniz 20 bin TL olarak hesaba yatacaktır. 20 bin TL kredi kampanyasına katılarak başvuru yapacak olan kişiler, 3 ay ertelemeli olarak 36 ay vadeli kredi verilmektedir. Acil ihtiyacı olan herkes, Kredi notu 1200 ve üzerinde ise kredi notu onay aldığı için gelir belgesiz olarak da kredi alacaklardır. 

KREDİ BAŞVURUSU BAŞLADI

20 bin TL kredi başvurusu yapacak olan kişiler, Akbank üzerinden bu işlemlerini yapabileceklerdir. Akbank kredi kampanyasına başvuru yapacak olan kişiler başvurularını banka hesabı olması durumunda krediyi hesaba atarak hemen işlem yapılacaktır. Akbank direkt uygulaması üzerinden de kredi başvurusu yapabileceksiniz ve bu kredi başvurusu ile birlikte anında ödeme alabileceksiniz. Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi alacak kişiler, 3 ay ertelemeli olarak bu kredileri hesaba atabileceksiniz. 

Düşük faiz oranları ile kredi alacak kişiler ayrıca SMS atarak da ödeme alabiliyor. SMS ile başvuru yapacak olan kişiler KREDİ TC kimlik yazarak bu mesajı 4425 numarasına göndererek kredi başvurusu yapabilirsiniz. SMS ile onay alacak kişiler, hesabına ödeme almak istiyorsa bu bankada hesabı olması ve Akbank direkt uygulamasını kullanmasını gerekmektedir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR