Burak Ateş kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? Serveti ne kadar? İşte Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi!

Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi Burak Ateş kimdir? Burak Ateş nereli? Burak Ateş ne iş yapıyor? Burak Ateş kaç yaşında? Burak Ateş evli mi?

Burak Ateş kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? Serveti ne kadar? İşte Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi!
Yayın Tarihi: 30.09.2023 13:42:00

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi evlenmişti. Ancak Subaşı'nın namı diğer Meedo ile evliliği 5 ay sürmüştü. Subaşı çok geçmeden yeni bir aşka yelken açtı.

Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisinin Meedo ile Marakeş'teki düğünlerine katılan bir iş insanı olduğu öğrenildi. Adı da Burak Ateş! 2018 yılında Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile İstanbul'da evlenmişti. Subaşı ve Meedo'nın düğününe az sayıda sınırlı davetliler katışmıştı. İşte o davetlilerden Burak Ateş ile Subaşı ilişkiye başladı!

Şeyma Subaşı ve Meed'nun evlilikleri tek celsede geçtiğimiz gün bitmiş ve ikili birbirlerinden mahkemede herhangi nafaka, tazminat istemediklerini belirtmişti. Şeyma Subaşı daha boşanmadan gönlünü iş insanı Burak Ateş'e kaptırdığı iddia edildi.

Burak Ateş'in Şeyma ve Meedo'nun düğününe katılan 15 kişiden biri olduğu öğrenildi. Burak Ateş'in sadece bir iş adamı olduğu biliniyor. Henüz Ateş ile ilgili kesin bilgler yer almıyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR