Burcu Kıratlı'dan flaş hamle! Hızlı davrandı

Yaklaşık 3 aydır birlikte olduğu şarkıcı Sinan Akçıl'la Amsterdam'da evlenen Burcu Kıratlı nikah sonrası soyadına Akçıl'ı ekledi. İşte detaylar...

Burcu Kıratlı'dan flaş hamle! Hızlı davrandı
Yayın Tarihi: 1.01.2019 23:59:00

Yılın ilk magazin bombası aklaşık 3 aydır aşk yaşayan Burcu Kıratlı Sinan Akçıl çiftinden geldi. Burcu Kıratlı bir süredir birlikte yaşadığı şarkıcı sevgilisi Sinan Akçıl ile dünyaevine girdi. Taze gelin Burcu Kıratlı nikahtan hemen sonra soyadını Burcu Kıratlı Akçıl şeklinde değiştirdi.

Geçtiğimiz hafta Amsterdam'a giden ve yeni yıla orada giren Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, 2019 yılına evli olarak girdiler. Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl'ın nikah törenlerine aileleri ve yakın arkadaşları da katıldı. 



Bu özel anlarını kişisel sosyal medya hesaplarından da paylaşan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Taze gelin Burcu Kıratlı nikahın ardından soyadına Akçıl'ı ekledi. Böylece güzel oyuncunun sosyal medya hesabındaki yeni ismi Burcu Kıratlı Akçıl oldu.


Güzel oyuncu nikahran kısa bir süre sonra "Burcu Kıratlı Akçıl" diye neşeli bir halde dans ettiği videoyu da hikayesinde takipçileriyle paylaştı.





 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR