Burgan Bank Maaşının 25 Katı Kredi Kampanyası Başlattı

Burgan Bank Maaşın 25 katına kadar kredi kampanyası başlattı. Burgan bank ihtiyaç kredisi kampanyası olarak verdiği bu kredide uygun faiz oranları ve 60 ay vadeli seçeneklerde sunmaktadır. Burgan Bank üzerinden bu kredileri almak istiyorsanız bankanın belirlediği şartlara uygun olmanız gerekiyor.

Burgan Bank Maaşının 25 Katı Kredi Kampanyası Başlattı
Yayın Tarihi: 19.02.2020 16:54:00

Burgan Bank Maaşın 25 katına kadar kredi kampanyası başlattı. Burgan bank ihtiyaç kredisi kampanyası olarak verdiği bu kredide uygun faiz oranları ve 60 ay vadeli seçeneklerde sunmaktadır. Burgan Bank üzerinden bu kredileri almak istiyorsanız bankanın belirlediği şartlara uygun olmanız gerekiyor. Dilerseniz şimdi Burgan Bank üzerinden maaşın 25 katına kadar nasıl kredi alırsınız bunun hakkında bilgiler verelim.

Burgan Bank üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişiler banka şubelerinden bu işlemlerini yapabilirler. Banka yeni açılmasından dolayı sürekli olarak güncel kampanyalar yapmaktadırlar. Sizlerde eğer bir ihtiyacınız varsa ve kredi başvurusu yapacaksanız bu bankadan tüm ihtiyaçlarınız için başvuru yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin bankadan maaş almaları durumunda maaşının 25 katına kadar kredi alma imkanı vardır. Asgari ücretli çalışan birisi 50.000 TL üzerinde kredi başvurusu yapabilmektedir. Şimdi sizlere bu bankadan kredi başvurusu nasıl yapılır bunun hakkında bilgiler vereceğiz.

Burgan Bank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?


Burgan Bank kredi başvurusu yapacaksanız öncelikle bilmeniz gereken bazı şartlar vardır. Bu bankadan kredi alacak olan kişilerin uygun faiz oranları ile kredi alabilmeleri için bankanın müşterisi olması gerekiyor. Bankadan maaş alan çalışan veya emekli olmanız durumunda 100.000 TL’ye kadar kredi imkanından faydalanabilirsiniz. Banka emekli olan müşterilerin maaşlarının 25 katına kadar kredi vermektedir. Emekli maaşınız bu bankada değilse taşıdığınız gün bile kredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvurular sadece banka şubelerinden yapılmaktadır.
Kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin ayrıca icralık bir durumu olmaması gerekiyor. Ayrıca e-haciz gibi hesaplarında bloke varsa da kredi onayı alamıyorsunuz. Kredi notunun çok önemli olmadığı bu bankada maaş müşterisi değilseniz ve borç kapatma kredisi alacaksanız kredi notunuza bakılacaktır.
Aynı gün kredi kullanmak istiyorsanız banka şubesine gidebilirsiniz. Burgan Bank ayrıca PTT anlaşmalı olarak da kredi vermektedir. PTT emekli maaşı alan müşteriler bu bankadan kredi alabilirler.

Burgan Bank İpotekli Kredi

İhtiyaç kredilerinde eğer limitiniz yetmiyorsa ve bankadan onay alamıyorsanız bu bankanın yaptığı bir diğer kampanya olan ipotekli kredi başvurusunu değerlendirebilirsiniz. Bu kredide bankaya bir ipotek vereceksiniz. İpoteğin sizin adınıza olmasına da gerek yoktur. Verdiğiniz ipoteğin ekspertiz değerinin %50’sine kadar kredi onayı alabilirsiniz. Burgan Bank ipotekli kredi verirken eğer diğer banka kredi ve kredi kartları borçlarınız varsa bu borçları kapatmak isteyecektir. Bu yüzden kredi başvurusu yapacaksanız yüksek değeri olan yerleri bankaya sunabilirsiniz. Bu şekilde 60 ay vadeli olarak kredi başvuru imkanı sunan banka, kefille kredilerinizi güçlendirmektedir. İpotekli kredi başvurusu için evraklarınız ile birlikte en yakın banka şubesine gidebilirsiniz.

Burgan Bank ihtiyaç kredisi alacak olanlar için verdiğimiz bu bilgiler ile sizlerde kolay başvuru yapma imkanından faydalanabilirsiniz. Başvurunuzu yaptıktan sonra kredinizi genel müdürlük değerlendireceği için aynı gün sonuç alamayabilirsiniz. Kredi onayı aldığınızda başvuru yaptığınız bankacı sizi arayacaktır.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR