Burgan Bank’tan Aylık % 14 Faiz Fırsatı

Burgan Bank’tan aylık % 14 faiz fırsatı ile müşterilerine yüksek getiri sunuyor. Burgan Bank Digital’in avantajlı dünyasında; şubeye gitmeye gerek kalmadan yapacağınız başvurularda EFT/Havale ücreti ve sürpriz masraflar yok.

Burgan Bank’tan Aylık % 14 Faiz Fırsatı
Yayın Tarihi: 10.11.2020 08:00:00

Burgan Bank’tan aylık % 14 faiz fırsatı ile müşterilerine yüksek getiri sunuyor. Burgan Bank Digital’in avantajlı dünyasında; şubeye gitmeye gerek kalmadan yapacağınız başvurularda EFT/Havale ücreti ve sürpriz masraflar yok.

Şubeye gitmeden açabileceğiniz ve her zaman yüksek faiz oranlarıyla kazandıran yeni nesil bir vadeli mevduat hesabı olan Dijital Hesap ile vade süresi boyunca hesabınızda bulunan birikiminiz yüksek faiz oranları ile değer kazanıyor.

Dijital Mevduat Hesabı Nedir?

Digital mevduat hesabı ve avantajları hakkında Burgan Bank tarafından yapılan açıklamada; “Dijital Hesap, şubeye gitmeden açabileceğiniz ve her zaman yüksek faiz oranlarıyla kazandıran yeni nesil bir vadeli mevduat hesabıdır. Vade süresi boyunca hesabınızda bulunan birikiminiz yüksek faiz oranları ile değer kazanır. Vade sonunda ise isterseniz kazancınızı ve yatırdığınız ana parayı otomatik olarak tekrar vadeye bağlayabilir ve kazancınızı artırabilirsiniz. Burgan Bank Dijital Hesap, her zaman kazandıran yüksek mevduat faizleri sunar ve böylece paranız hesapta durduğu sürece değerlenir. Hesap açılışı ve sonrasındaki diğer işlemlerinizi yapmak için şubeye gitmek yerine dijital kanalları kullanırsınız. Böylece İnternet Şubesi ve Burgan Mobil uygulaması ile işlemlerinizi çok daha hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Dijital Mevduat Hesabı, sizden hiçbir zaman hesap işletim ücreti almaz. Ayrıca havale ve EFT ile yöntemleri ile yapacağınız para transferlerinde de masraf ödemezsiniz. Bu avantajların yanında, vadeli hesabınıza ek olarak tanımlayacağımız süper kredili mevduat hesabı ile, hesabınızı paranız bitse bile kullanabilirsiniz.denildi.
 
Dijital Mevduat Hesabı Nasıl Açılır?

Burgan Bank Dijital Hesabının, hem açılış işlemlerinde hem de sonrasında yapacağınız bankacılık işlemlerinde hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlandığı belirtilen açıklamada; “Hesabınızı açabilmek için oturduğunuz yerden internet sitemizi veya mobil uygulamamızı kullanarak, başvuru formunu doldurabilirsiniz. Digital Hesap Başvuru Formu sizin tarafınızdan doldurulduktan sonra, hesap açılış sözleşmesini imzalamanız için kuryemiz sizi adresinizde ziyaret eder. Böylece hesap açılış işlemleri tamamlanmış olur ve dijital bankacılık kanallarını kullanarak işlemlerinizi yapmaya başlayabilirsiniz. Hesabınıza para yatırıp vade seçimi yaptıktan sonra yüksek faiz kazancı elde etmeye başlarsınız. Tüm bu süreçlerde yardıma ihtiyaç duyduğunuzda 7 gün 24 saat canlı destek ekibimize ulaşabilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı.
 
Burgan Bank tarafından digital mevduat hesabının diğer ayrıcalıklarıyla ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

Dijital Hesap Avantajları Nelerdir?
  • Dijital Hesap, sadece hesabınızı açtığınız ilk dönemde değil, sonrasında da sürekli olarak yüksek faiz oranları sağlamaya devam eder. “Hoş Geldin” değil, “Hiç Gitme” faizi sunar. Böylece paranız değişen piyasa koşullarına göre sürekli olarak değer kazanır.
  • Hesap açmak için veya yüksek faiz oranları için alt limit şartı aranmaz. Yani birikim miktarınız ne olursa olsun, yüksek faiz oranlarından faydalanabilirsiniz. Farklı mevduat büyüklüklerine ve vade sürelerine göre faiz oranı ve net kazancınız değişiklik gösterir.
  • Vadeli hesabınız için hesap işletim ücreti veya benzer bir şekilde para kesintisi yapılmaz. Yani birikimizi yüksek faiz oranlarıyla değerlendirirken, hiçbir ücret ödemezsiniz.
  • Başka bankalara yapacağınız para transferleri için veya diğer Burgan Bank hesaplarına yapacağınız para transferleri için ücret ödemezsiniz. Yani Dijital Hesap’ta havale ve EFT masrafı yok.
  • Vadeli hesabınızı açmak için şubeye gitmeniz gerekmez. Başvuru formunu doldurduktan sonra kuryemiz sizi adresinizde ziyaret ederek gerekli evrakları imzalatır. Ardından hesabınıza para aktarabilir ve yüksek faiz oranlarından faydalanmaya başlayabilirsiniz.
  • Tüm bankacılık işlemlerini şubeye gitmeden yapabilirsiniz. İnternet Şubesi ve Burgan Mobil uygulamasını kullanarak işlemlerinizi oturduğunuz yerden ve dilediğiniz zaman kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Böylece hiçbir zaman şubeye gitmeden yüksek mevduat faizi kazanmanın tadını çıkarırsınız.
  • Limitinizin onaylanması durumunda hesabınıza ek olarak sunacağımız Kredili Mevduat Hesabı ile paranız bitse bile hesabınızı eksi bakiyeye düşerek kullanabilirsiniz. Böylece acil durumlarda Dijital Hesap avantajlarından yararlanırsınız.
  • Tüm işlemlerinizde destek ekibimiz daima yanınızdadır. 7/24 canlı destek imkanı ile sorularınıza cevap bulabilirsiniz.
Vadeli Mevduat Faizi Nasıl Hesaplanır?

Dijital Hesap, her miktardaki birikime ve tüm vade sürelerine avantajlı faiz oranları sunar. Ancak kazanacağınız faiz getirisi, vade süresine, para birimine ve mevduat büyüklüğüne göre değişebilmektedir. Dijital Hesap ile ne kadar kazanacağınızı Mevduat Faizi Hesaplama aracını kullanarak görebilirsiniz. Vadeli mevduat hesaplaması yapmak için öncelikle paranızı hesapta tutmak istediğiniz süreyi belirlemelisiniz. Sonrasında hesabınıza yatıracağınız mevduat miktarını ve para birimini seçerek, vade sonunda kazanacağınız brüt geliri ve vergi kesintileri çıktıktan sonra kalan net kazancı görebilirsiniz.

Vadeli Döviz Hesabı Nasıl Açılır?


Dijital Mevduat Hesabı açarken, para birimi olarak TL’nin yanı sıra Dolar ve Euro da seçebilirsiniz. Böylece döviz birikimleriniz için de yüksek faiz oranlarından faydalanmış olursunuz. Hem döviz yatırımınızdan hem de Dijital Hesap’ta sunulan yüksek faiz oranlarından getiri elde etmek isterseniz, Döviz Mevduat Hesabı tam size göre! Euro ve Dolar faizi hesaplamak için Vadeli Döviz Hesabı faiz oranlarını inceleyebilirsiniz.

Dijital Mevduat Hesabında Masraf veya İşlem Ücreti Var Mı?

Dijital Hesap açarken veya sonrasında yapacağınız bankacılık işlemlerinde herhangi bir masraf ödemezsiniz. Havale ve EFT işlemlerini masrafsız şekilde yapabilirsiniz ve hesap işletim ücreti ödemezsiniz.

Yüksek Faiz Oranlarından Kimler Yararlanabilir?

Burgan Bank müşterini olun veya olmayın, Dijital Hesap Başvuru Formu’nu doldurarak hesap yüksek faiz kazanmaya başlayabilirsiniz. Yüksek faiz oranlarından yararlanmak için herhangi bir otomatik ödeme talimatı veya ay içerisinde yapılması gereken minimum harcama limiti gibi koşullar yoktur. Dijital Hesap açarak mevduatını aktaran herkes yüksek faiz oranlarından faydalanabilir.

Dijital Hesap’ta Devlet Güvencesi Var mı?

Tasarruf mevduatlarınızda 150.000 TL’ye veya aynı değerde döviz karşılığına kadar olan kısım devlet güvencesi altındadır. Yani yüksek faiz kazancı elde etmek için, diğer yatırım araçlarında bulunan riskleri almazsınız.

Yüksek Faiz Oranı Ne Zamana Kadar Geçerli?

Dijital Mevduat Hesabı’nda “Hoş Geldin” değil, “Hiç Gitme” faizi vardır. Yani hesabınızı ilk açtığınızda olduğu gibi ilerleyen dönemlerde de yüksek faiz oranlarından yararlanmaya devam edersiniz. Sunulan faiz oranları piyasa şartlarına göre değişebilmekle birlikte, Dijital Hesap müşterileri herhangi bir şart aranmadan sürekli olarak avantajlı faiz oranlarından yararlanma şansına sahiptir.
 
Türk Lirası                                           Amerikan Doları                                       Euro
Vadeler499 - 250.000 TL250.000 - 1.000.000 TL1.000.000 - 9.999.999 TL
0 - 6 Gün% 13,25% 11,75% 11,00
6 - 13 Gün% 12,75% 11,50% 10,50
13 - 31 Gün% 12,75% 11,50% 10,50
1 - 3 Ay% 14,00% 13,75% 13,50
3 - 6 Ay% 14,00% 13,75% 13,50
6 - 9 Ay% 14,00% 13,75% 13,50
9 - 12 Ay% 14,00% 13,75% 13,50
12 - 15 Ay% 14,00% 13,75% 13,50
15 - 24 Ay% 14,00% 13,75% 13,50
24 - 37 Ay% 14,00% 13,75% 13,50
 
Tablonun üzerindeki sekmelerden farklı para birimlerinde hesaplarınız için faiz oranlarımızı görüntüleyebilirsiniz. Tablodaki faiz oranlarımız yıllık ve brüt olarak hesaplanmış olup hesabınızın açıldığı dönem için geçerlidir. Dijital mevduat hesapta sadece yeni müşterilere sunulan 3 aylık “Hoş Geldin” faizinden değil, her zaman kazandıran yüksek faiz oranlarından faydalanırsınız. Oranlarımız piyasa şartlarına göre değişiklik göstermekte olup, web sitemiz üzerinden her zaman avantajlı faiz oranlarımızı takip edebilirsiniz. Tasarruf mevduatlarınızda 150.000 TL’ye veya aynı değerde döviz karşılığına kadar olan kısım devlet güvencesi altındadır. Vadenizin son günü tatil gününe denk gelirse vade bitiş tarihi bir sonraki iş gününe ertelenir ve bu tarihe kadar faiz kazanmaya devam edersiniz. Açacağınız Türk Lirası vadeli hesabınızdaki faiz oranı Bankamızda var olan tüm Türk Lirası vadeli hesaplarınızdaki tutara göre belirlenmektedir ve vadeli hesaplarınızdaki toplam tutar 250.000 TL üzerinde ise faiz oranı değişmektedir.
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR