Bütün Bankaların Kredi Faiz Oranları Değişti! Düşük Kredi Notuna Kredi dönemi

Bütün bankaların kredi faiz oranlarının düşmesinden dolayı konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar oldukça çoğaldı. Ama pek çok birey kredi başvurusuna karşılık olarak ret kararı ile karşılaştığından dolayı kredi çekemeyerek bankalardan geri dönmek zorunda kalabiliyorlar.

Bütün Bankaların Kredi Faiz Oranları Değişti! Düşük Kredi Notuna Kredi dönemi
Yayın Tarihi: 28.03.2020 23:49:00

Bütün bankaların kredi faiz oranlarının düşmesinden dolayı konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar oldukça çoğaldı. Ama pek çok birey kredi başvurusuna karşılık olarak ret kararı ile karşılaştığından dolayı kredi çekemeyerek bankalardan geri dönmek zorunda kalabiliyorlar. Öyleyse bunun yaşanmaması adına kolay şekilde kredi sunan bankalar hangileridir? Düşük kredi notu ile kredi nasıl çekilebilir? Sizlere açıklıyoruz.

Düşük Kredi Notu Bulunan Kişiler Nelere Dikkat Etmelidir?

Bankalar ellerinde topladıkları mevduat müşterilerine kredi olarak kullandırmakta ve arada olan faiz miktarları üzerinden kârını elde etmektedirler. Bütün bankaların vermiş olduğu öncelikleri batık kredi miktarını azaltarak düşük riskte müşterileri belirlemektir. 

Bu işlemden sonra para dönüşünün garanti olarak kabul edildiği güvenilir kişilere kullandırmaktadır. Bu şekilde risk en az noktaya indirilerek daha fazla yüksek gelir kazanmak amaçlanır. Bu konuda dikkat edilmesi gerekli olan yer, aşırı derecede kredi başvurusu yapılan bankaların tercih edilmemesidir. 

Tam aksine kolay şekilde kredi sunan bankalar için başvuruların gerçekleştirilmesi daha doğrudur.

Kişinin Kredi Notu Ortalaması En Az Kaç Puan Olmalıdır?

Herhangi bir banka üzerinden kredi çekmek adına en düşük kredi notu ortalaması 1250 puan ve üzeri olmalıdır. Bu puan orta riskli guruplarda yer alıyor. Birçok banka bu orta riskli guruba dahi kredi onayı vermeyebiliyor. Bu kısımda önemli olan kişinin kredi başvurusunu gerçekleştirmeden daha önce Findeks kredi notu ortalamasını öğrenmesidir. 


Ayrıca var olan notuna göre kredi başvuru formu doldurulacağı bir bankanın tercih edilmesi de gerekir. Düşük bir kredi notu aracılığıyla kredi çekmek isteyen bireylerin muhakkak kolay şekilde kredi sunan bankalar adına kredi başvurularını gerçekleştirmesi gerekecektir.

Kredi Çekiminden Önce Dikkatli Olunması Gereken Hususlar

Bankalar zor kredi ya da kolay kredi de sunsa bilinmesi gerekli olan en önemli husus krediyi geri ödeyebilmektir. Bütün bankalar kredileri kolay biçimde sunabilirler. Fakat bankaların kredi faizi oranını karşılaştırarak bütçeye uygun olan şartı ve oranı veren bankalara başvuru yapılması en doğru yöntemdir. 

Kolay Şekilde Kredi Sunan Bankalar Hangileridir?

Kolay şekilde kredi sunan bankaları şu şekilde sıralayabiliriz:
•    Alternatif Bank.
•    Ziraat Bankası.
•    Denizbank.
•    Burgan Bank.
•    Halkbank.
•    Garanti Bankası.
•    Odeabank.
•    Vakıfbank.

Bu bankalar müşterileri için hızlı kredi onayı verdiği gibi kolay şekilde kredi sunan bankalar arasında yer alıyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR