Bütün emeklilere 750 TL ödenecek! Hemen başvuru yapın!

Son zamanlarda korona virüs salgın hastalığı sebebiyle ekonomik açıdan çok fazla etkilenmeyen gruplar arasında emekliler bulunmaktadır. Emekli olan vatandaşların 3 aylık taahhüt süresi dolması ve yeni aylık bağlanan kişiler için 500, 625 ve 750 TL promosyon ödemesi sağlanacağı açıklandı.

Bütün emeklilere 750 TL ödenecek! Hemen başvuru yapın!
Yayın Tarihi: 15.05.2020 21:33:00

Son zamanlarda korona virüs salgın hastalığı sebebiyle ekonomik açıdan çok fazla etkilenmeyen gruplar arasında emekliler bulunmaktadır. Emekli olan vatandaşların 3 aylık taahhüt süresi dolması ve yeni aylık bağlanan kişiler için 500, 625 ve 750 TL promosyon ödemesi sağlanacağı açıklandı. Bu zorlu süreç içerisinde emekliler ikramiye parası, promosyon ödemesi ve gününde maaş gibi fırsatlardan yararlanarak bu zorlu süreci sıkıntı çekmeden atlatmayı başarıyor. Emekli maaş promosyon ödemeleri ile alakalı son dakika gelişmeleri haberimizden detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz…

Emekli olan vatandaşlar için 3 yılda bi maaşlarını aldıkları maaşlarını aldıkları banka üzerinden ya da başka bir bankaya taşıyarak emekli olma fırsatını elde etmektedirler. Milyonlar emekli 2020 tarihi içerisinde 2. Kez promosyon ödeme hakkına sahip oldu. Promosyon ödemesini almayan vatandaşlar bankaya başvuru yapma hakkına sahip olabilmektedir. Promosyon ödemeleri için öncelikle maaşınızı aldığınız bankaya başvurmanız gerekmektedir. Aynı zamanda online olarak bankalara bağlanarak promosyon başvurusu yapma fırsatı da bulabilirsiniz. Ayrıca SMS yoluyla da promosyon başvuru imkanından yararlanabilirsiniz.

Promosyon ödemleri kısa süre içerisinde hesaplara yatırılmaktadır. Promosyon başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar bankanın müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek kolay bir şekilde promosyon başvurusunda bulunma fırsatını elde etmektedir. Virüs salgınından sonra günümüzde pek çok banka tarafından emeklilere evlerine giderek teslim etme fırsatını dahi sunmaktadır. Böylelikle birçok emekli vatandaşımız bu zorlu süreç içerisinde promosyon ödemelerinden faydalanma fırsatını tanımaktadır.


PROMOSYON ÖDEMELERİ İÇİN BANKALARI DİKKAT EDİN!

Emekli olan vatandaşlar için maaş tutarına göre bankalar tarafından 500 TL ila 750 TL arasında promosyon ödemeleri yapılmaktadır. Kimi banka bu promosyon ödemeleri için kendi belirlemiş olduğu şartlar doğrultusunda ödemeleri yapmaktadır. Banka tarafından istenen özel şartlara dikkatli olmanız gerekmektedir. Birçok banka tarafından 3 yıl boyunca o banka da kalmanızı isteyerek taahhüt etmenizi isteyerek gerekli belgeleri imzalamanız istenecektir. Ancak bazı bankalar tarafından otomatik ödeme talimatı verme gibi özel şartlar da bulunmaktadır. Ayrıca böylelikle her bankanın vereceği promosyon ödemesi değişiklik göstereceği için promosyon miktarına göre size en yüksek ödemeyi veren bankaları tercih ederek gelirinizi arttırma fırsatını elde edebilirsiniz.

Banka seçiminizi yaparken tabii ki de promosyon ücretine bakılmaktadır. Ancak bu durum karşısında talep edilen şartların sizleri zorlamaması da önemli unsurlar arasında bulunmaktadır. Böylelikle sizi zorlamayacak bankalara başvurunuzu gerçekleştirerek en kısa süre içerisinde promosyon ödemelerinizi almayı hak edebilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR