Büyüleyici Fettucini Alfredo Makarna tarifi! Kremalı makarna nasıl yapılır?

Fettucini Alfredo nasıl yapılır? Kremalı makarna tarifi gerekli malzemeler nedir?

Büyüleyici Fettucini Alfredo Makarna tarifi! Kremalı makarna nasıl yapılır?
Yayın Tarihi: 5.09.2023 15:25:00

Kremalı makarna severler için harika bir seçenek olan Fettucini Alfredo kolay tarifi ile nefis hızlı lezzetli bir yemek yapabilirsiniz. Mantar, tavuk ve kremanın makarna ile birleşmesi sonucu hem doyurucu hem de klas bir lezzet için Fettucini Alfredo en kolay tarifi ile yapabilirsiniz.

Fettucini Alfredo'yı dilerseniz tavuk ve mantar eklemeyerek de tadınıza uygun şekilde yapabilirsiniz. Fettucini Alfredo ya da kremalı makarna için malzemeler son derece ekonomik, uygun ve kolaydır.

İtalyan mutfağının göz bebeği, ekonomik ve basit ürünlerle sofranızı zengin göstreceğiniz bir lezzet Fettucini Alfredo'yı sofranıza rahatlıkla koyabilirsiniz.


Fettucini Alfredo / Kremalı Makarna gerekli malzemeler;

Fettucine makarna
Tereyağı
Zeytinyağı
Mantar
Tavuk göğsü
Sarımsak
Krema
DİLERSENİZ;
Parmesan peyniri
Fesleğen
Karabiber
Tuz

Fettucini Alfredo / Kremalı Makarna Tarifi;

Öncelikle makarnanın sosu için tavaya 2 yemek kaşığı tereyağı ve zeytinyağını atın. (Dilerseniz sadece birini de tercih edebilirsiniz.) Mantarları tavaya ekleyin soteleyin ve daha sonra jülyen doğranmış tavukları da ilave edin. Daha sonra sarımsağı ekleyin. Diğer yandan makarnayı tuz ile kaynatın. Sosunuza 1 su bardağı kremayı, rendelenmiş parmesan peyniri ve fesleğen ile ekleyin ve kısık ateşte pişmeye devam edin. Makarnayı haşladıktan sonra suyunu süzün ve sos tenceresine koyun ve 2 dakika kadar daha karıştırın. Afiyet olsun.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR