Cacharel İlkbahar/Yaz 2018 Koleksiyonu Tarzda “Gezgin” Kültür

Fransız markası Cacharel, İlkbahar/Yaz 2018 Koleksiyonu ile modern gezginler için, hem rafine ve zarif görünüme hem de konfor hissine odaklanarak, özgürleşen moda kodlarına renkli bir yorum getiriyor.

Cacharel İlkbahar/Yaz 2018 Koleksiyonu Tarzda “Gezgin” Kültür
Yayın Tarihi: 11.05.2018 15:48:00

Cacharel Hakkında

Fransız ekolünün ikonik markası Cacharel, 1995 yılından bu yana Türkiye dahil 16 ülkede lisans sahibi Aydınlı Grup tarafından yönetilmekte. Marka, yenilikçi, rafine ve seçkin bir stil sunan son koleksiyonuyla da dikkat çekiyor. Türkiye’de 21, yurt dışında 39 olmak üzere toplam 60 mağazaya sahip olan Cacharel, zarif giyim sanatı ve modernizmin sembolü.



Seyahat etmeyi seven Cacharel erkeğinin ihtiyaçlarını göz önünde tutarak hazırlanmış koleksiyon; konforu, kumaşın hafifliği, serin tutan dokuma şekli, pantolonlarda kemer yerine ayarlanabilir bağcık kullanma gibi detaylar da sergiliyor.

Cacharel’in tasarladığı pamuk-keten pantolonlar, kendi bükümünden dolayı esniyor; bu sayede, uzun yolculuklarda bile iz yapmıyor ve seyahatlere adapte olabilen bir görünüm sunuyorlar. Marakeş’in renkli dünyasının bir yansıması olan sanatsal tişörtler sadece denim pantolonlarla değil, kumaş pantolonlarla da kombinlenebiliyor. Adeta seyahat çantası işlevini de gören kullanışlı çantaları, iki günlük seyahatlerde ekstra bavul taşıma gerekliliğini de ortadan kaldırarak kısa tatillerin kurtarıcısı oluyor.

Cacharel, stilinde kendine has dokunuşlar yapmaktan hoşlanan erkekler için seçenekler sunmayı da ihmal etmiyor; kum beji, kaktüs yeşili, Fas kırmızısı olmak üzere üç farklı renkte sunulmuş olan rahat ayakkabı, şehri özgürce dolaşarak keşfetmek isteyenler için ideal bir alternatif oluyor. Spor görünümü, loafer ayakkabı ile tamamlamayı seven erkekleri de unutmayan Cacharel, farklı seçenekler arasından kişisel stilin yansıdığı bir görünüm elde etmeye olanak sağlıyor.

Seyyah ruhun günümüz modası ile bütünleşmesinin harika bir örneğini sergileyen İlkbahar/Yaz 2018 Koleksiyonu ile Cacharel, hem konforlu, hem de seçkin bir görünüm sergileme açısından fark yaratan parçalar ortaya koyuyor.












HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR